Ücretsiz Kedi Verenler

İPEK KEDİCİĞE YUVA- DİŞİ

Gözlerinde kızarıklık gördüğümüz dişi kediciği eve aldık. Nezlesi de vardı. Tedaviden sonra düzeldi. Tahminen 4 - 5 aylık. Öyle tatlı ve uslu bir kız ki, tekrar sokağa bırakmak yerine yuvalandırmak istedim. İnsanları çok seviyor ve çok cana yakın. Üstelik çok da güzel ve uzun tüylü, üç renkli süslü bir kedicik… Fatih’te oturuyoruz. İrtibat için ;
🔒 Üyelere Özel 0212 621 65 23 – 🔒 Üyelere Özel

Bir de şöyle keyif yaparken pozunu görün...

Bu da üstten çekilmiş pozu...

İpek kediciğin şu anda sağlık problemi kalmadı. Bu güzel yavruya kucağını açmak isteyenlerin telefonunu bekliyoruz.

Veterinere gittik ve İpek hanım`ın sağlık sorununun kalmadığını öğrendik. Ne güzel değil mi? Şimdi acil yuva bekliyoruz....

Bu güzel kızı fazla bekletmezsiniz değil mi?

İpek Hanım tam bir ev kedisi. Onu tekrar sokağa salmak büyük hata. O yüzden yuvalanana kadar buradayız. İlk resimleri sizi yanıltmasın. Şimdi tam bir prenses oldu . Dünya güzeli bu kız. İnşallah şevkatli bir kucak sahiplenecek onu. Benim kedilerim onu dövmeye çalışıyorlar, istemiyorlar. Vermeye mecburum. İdeal bir kedim olsun diyenler. Neredesiniz?

Kızımız beklemeye devam ediyor. İdeal bir can yoldaşı. Yuvayı hak ediyor doğrusu...

Yuvalanmıştır. ilginize teşekkür ederiz.

Yanıtlamak için giriş yapın