elimde kalan 5 adet ekim ve kasım sakalarını yer darlığı sebebıyle satıyorum İSTANBUL AVCILAR 🔒 Üyelere Özel
fiyat nedir acaba?
40 ve 50 tl arasında
cok istiyon forumlara bak istersen saka fiyatları için
baktım masallah 50-75-100 gidiyor . almak zorunda degılsın kardes ama dersen yınede dersen cok bende derım kı 2 aydan fazladır sulphamezatıne ve vıtaform ıle envai cesıt yem yıyen bu hayvanları bedava beslıyoruz degılmı.. dısarıdan kolay gozukebılır ama yakalarken yaktıgın benzın yakalanınca ödedıgın cezalar falan filan hepsı bedava nasılsa devlet verıyo paralarını degıl mı ? kardes cook derken bırde bunları dusun .
slm arkadasim
oncelikle seni zorla tarlaya cıkarıp bize kus tut demiyoruz bunları bir ikinciside ilanlardaki kuslara dikkat ettiysen kenesetli veya gerdanlı kuslar senin ki ne kenesetli nede gerdanlı major falanda deiller
duymussunuz piyasada saka para ediyor yuklenmişsiniz siteye saka tutan sakam var diye zıplıyor biz hiçmi tutmadık bu hayvanlardan bizde biliyoruz sıkıntısını ezasını cefasını bir daha kıyasla kuslarını ondan sonra fiyat ver orn bekuya nın kusları gayet guzeldi ustelik fiyatida uygundu sen bi daha bak he ne dediğimi anlarsın o zaman saygılar hayırlı satıslar
🔒 Üyelere Özel
basit bir ornek
benım kusları gordun mu de baskasıyla kıyasa gıdıyorsun kardes. işin en uygunuda ahlakı olanıda cok para demeden once kardes kusların nasıl resmı var mı gorebılırmiyız demendı o zaman eger kuşlar kotuyse dersın ben bu kuşlara bu kadar para vermem sana allahın rasulu s.av den bır hadıs soyleyeyım sadece EFENDIMIZ ALIŞVERIŞİN VE İNSANLARIN EN HAYIRSIZI VE BEDBAHTI ALACAGI MALI DÜŞÜRMEK İÇİN ONU KÖTÜLEYEN TÜCCARIN EN BEDBAHTI İSE MALINDA OLMAYAN OZELLIGI VAR DEYIP YEMINLER EDENIDIR DİYOR senınle cedel yapmayacagım ama soyleyeyım bu kustan daha guzelıde var daha vasatıda ... resım ıstersen makınam yok gormek ısteyen gelır gorur yada webcam dan gorur...