Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

selam

yeni bir kırmızı yanaklı su kaplumbagası aldım daha doğrusu hediye geldi ama onun için neler yapabilecegimi tam anlamıyla bilmiyorum ve hayvanları çok sevdiğim için bana alışmasını istiyorum gerçektten çok tatlı bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

img

neslihan1987

15 yıl 4 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

neslihan seni tebrik ediyorum,1,5 saat içinde 4 başlık açan ilk forum üyesi sensin muhtemelen..tek bir cevap için 4 başlık açman ne kadar saçma farkında mısın?hem kirlilik yapıyosun hem de eski başlıkları geri sayfalara itiyorsun.. aslında bu isteklerine cevap beklemene bile gerek yok,bir çok başlık var bu konuyla ilgili,onları inceleyebilirdin..öncelikli olarak ısıtıcı alman gerekir,su ısısı herşeyden önemli..plastik kaplar ya da fanuslar sağlıklı olmadığı için akvaryum da alman gerekir..onun dışında kaliteli bir yem,su temizliği için filtre,kurumak ve dinlenmeleri için kuru alan ve kuru alana çıktıklarında ısınmaları için 40-60 wattlık ampül(bildiğimiz ampül) ve güneşlenmesi için uygun bir uvb lamba alman gerekir..ve kesinlikle sana verilen kabuk sertleştiriciyi kullanma,suya salınım yaptıkları için gözlerinin mikrop kapmasına neden olursun.. hadi bakalım kolay gelsin..

img

thedamned

15 yıl 10 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ