Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
DİKKAT / Dolandırıcıdır. Kanmayın!!!
Merhaba sevgili hayvan severler. Adım yasemin. Geçtiğimiz günlerde köpek ilanlarından bir SONER TEZCAN diye bir beye ulaştım. Kendisi 1 terrier ve bir de bull köpek sattığı şeklinde ilan vermişti. Telden ulaştım ve anlaştık bana istanbulda oldunu ve bir miktar kapora yatırısam köpekleri aynı gün bana yollayacağını belirtti. Hesabına ücreti yatırdık fakat kendisi dolandırıcının teki çıktı. Bir de kendisini avukat olarak tanıtıyor. Lütfen aynı tuzağa sizlerde düşmemek için dikkatli olun. Adı SONER TEZCAN Teli: 05399431940 msn adresi [email protected] banka hesap nosu : türkiye iş bankası tekirdağ corlu subesi kodu 1520 hesap no :1365948 BU insana dikkat edin ilanlarını kayde almayın. Google de ufak bir araştırma yaparsanız kişinin aynı tel nodan farklı farklı isim ve köpek cinsleri ile ilan verdiğini göreceksiniz. Biz bu araştırmayı yapmakta geç kaldık iyi niyetimizin ve samimiyetimizin kurbanı olduk. Sizler oyuna gelmeyin ve bu insanın dolandırmasına izin vermeyin. Bu sitedeki üye adı SONHER_YUM
!!
Yaw daha evvelde bu adamın dolandırıcılık haberlerini almıştık!!! Suç duyurusunda bulunması gerekiyor!!
Ne biçim insanlar var yahu... Dikkat etmek lazım böyle insanlara...Bende bir labrador yavrusu vardı trabzonda oturan bir arkadaş almak istedi...Kargo ücreti ve sepet parası aldım kendisinden...Bana parayı yolladıktan iki gün sonra yollabildim köpeğini...Taksiye bir ton para verip havaalanına gittim sabahın köründe otobüsler hayvan almıyor diye.... Benim göndediğim yavru o bahsettiğin sonerden daha değerliymiş...
Yasemin hanım adli makamlara dilekçe verip davacı olabilirsiniz.Bugün sizi dolandıran yarın bir başkasını dolandıracaktır.