Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
ALMAN KURTLARINI İSTANBULDA AİLELERE SAHİPLENDİRMEK İSTİYORUZ
Buradan çok köpek sahiplenildi ve herkesde çok mutlu. Bir sürü cins köpeklerimiz var yuva arayan. Tabii melezlerde . Hepsi sağlıklıdır. Kısırlaştırılmış ve kuduz aşıları yapılmıştır.
Yuva arayan candostlarınız ya kaybolmuş yada bir hevesle dünya kadar paralar verip sonra bakamayacaklarını anlayan sorumsuz aileleri tarafından sokağa terkedilmiştir. İstediğimiz onları asla terketmeyecek yuvalar.
Binlerce dolar verip bir köpek almak yerine barınaktan parasız, dünya tatlısı bir dost sahibi olabilirsiniz. Almak için ayırdığınız paralarla burada yardımımıza muhtaç 3 bacaklı yaşlı ve hasta köpeklere mama, ilaç vs.. yardımı yapabilirsiniz. Veya sahipleneceğiniz candostunuza alışveriş yapabilirsiniz.
SAHİPLENMEK İÇİN :
Nüfus kâğıdı fotokopisi, ev faturası fotokipisi , sahipleneceğiniz köpeğiniz için için tasma ile beraber ailenizle geliniz.
Yalnız gelenlere köpek verilmeyecektir.
Ailelerimizi özenle seçeceğiz. İstediğimiz bir ömür hastalıkda sağlıkda , yaşlılıkta beraber olma sözünü verebilecek ailelerdir.
Yer Tuzla rehabilitasyon merkezi.
ÜCRETSİZDİR AMA YARDIM KABUL EDİYORUZ.
Lütfen gelirken kuru mama , konserve mama veya eski örtüler getirirseniz çok seviniriz.
Haftanın 7 günü saat 12:30 -15:30 arası sahiplendirme yapıyoruz.
Adrese gönderimimiz yoktur. Yavru cins bulunmaz
0532 627 02 38
Haydi kaçırmayın bu güzel köpişleri...... Haftanın 7 günü açıl cumartesi pazarda açıktır. 12:00 - 15:30 arası gidip görebilirsiniz.
bu güzelleri sakın kaçırmayın arkadaşlar o kadar iyi dost oluyorlarki hiç ama hiç pişman olmazsınız.bende sahiplenmiştim ve iyiki sahiplendim diyorum.ilk çok zor olacak gibime geldi ancak bir iki gün sonra hersey degişti,sanki yıllardır yanımdaymış gibi hissetmeye başladım.onların yalnızca sevginize ihtiyaçları var bu iyiliği onlardandan kendinizdende esirgemeyin...şu ahir ömrümüzde,hiç ölmeyecekmiş gibi davranmaktan vaz geçelim.elimizde sınırsız olan sevgi kaynagını birazda bu güzel dostlarımız için kullanalım...
güncel.... KAÇIRMAYIN ALMAN KURTLARINI.....
güncel...
Çookk çoookk güzeller..... Acele edin hemen br tanede siz alın...
yeni Alman kurtları var. Çok güzeller . Kaçırmayın..
YUVA ARIYORUZ.....
kardeşim en son 2 fotoğraftaki köpeği beğendim sahiplenmek isterim ama denizlideyimm olurmu sizce
istanbul dışına veremiyoruz.