Ücretsiz Kedi Verenler

iran kedisi veriyorum
kedim 2.5 yasında.kısırlaştırdım.saf bir iran kedisi.aşırı uysal.tuvalet eğitimi var.tüm aşıları mevcut.mama olarak proplan,ve hills yedi.ücret taleb etmiyorum.diğer malzemelerinide vereceğim.tek istediğim bir evin bir kedisi olması,ve gerçekten ilgi ve alakalı olunması.sahibinin aşırı hayvan severolması benim için önemli.ben yurtdışına gideceğim için onu vermek zorundayım.ankaradan birisi olursa sevinirim.bakamayıp sokağa atacak olan veya başkasına verecek olan lütfen bu ilanımla ilgilenmesin.ilgilenenler mail atarsa 🔒 Üyelere Özel

Merhabalar kediniz hala duruyorsa görüşmek isterim.Dediğiniz gibi hayvanlara fazlası ile düşkünüm.Aldığım hiçbir hayvanıda biyere bırakmak yada birine vermek gibi bi girişimde bulunmadım.Bulunacağımıda sanmam.2 muhabbet kuşum,60-65 balığım var.Çoğalırlar ama asla azalmazlar:) Tek dert ben Kocaelidenim.Ekleyin denk geldiğimiz gibi görüşürüz gelemezsek mailleşiriz. 🔒 Üyelere Özel

merhaba drseda kedine çok iyi bakacağımdan emin olabilrsin web cam den düzenli olarak sana onu gösterebilirim ve onu sokağa atmıcamın ve başkasına vermicemin garantisini veriorm.. hayvnları çookkk seviyorum.. 3yıldır hamsterım vardı.. bnm her şeyimdi.. yaşlanıp hayata veda etti :( ev çok souk ve itici gelio.. kendime yeni bir dost arıorm :( ama mersindeyim :/ ilgilenirseniz msn den görüşebilirz

ii günler istanbulda oturuyorum siz nerdesiniz almak istiyorum mailim 🔒 Üyelere Özel lütfen cvp bekliorum.

iyi günler ankaradayım uzun zamandır bir kedi arıyorum 🔒 Üyelere Özel mail adresim gelip almak isterim emin olun çok iyi bakarız

merhaba ben ızmırdeyım uzun suredır ıstıyodm..hala vermedıysenız ve uygun gorursenız alabılırm..

slm istanbul pendikte oturyorum öğretmenim evimde beslediğim bi iran pisim var suan hem ona hemde bzlere arkadas birtane daha sahiplenmek istiyorum 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel den ulasabilirsiniz

Yanıtlamak için giriş yapın