Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

ağzında sorun var sanırım:(

Merhaba! Kapluşum karides ve yumurta beyazı dışında başka bir şey yemiyor yeme karşı tepkisi var kokluyor bazen yanına yaklaşınca yem istediğini belli ediyor fakat herzaman bayılarak yediği yemleri yemiyor dün kıyma verdim çok istekli bir şekilde ağzına aldı fakat almasıyla çıkarması bir oldu ve kıymanın bazı kısımları ağzının ön kısmına yapıştı rahatsız olduğu belliydi bir şekilde yapışan kıyma parçalarını aldım.Karidesi maşayla uzattığımda eskisi gibi saldırarak maşayı ağzına almıyor sadece yemi ısırmaya özen gösteriyor ağzının içinde bir problem olduğunu düşünüyorum ama nasıl anlayabilirim bilmiyorum kaplumbağamda hiç bir halsizlik yok gayet sağlıklı ve hareketli yardımcı olursanız mutlu olurum.

img

burrr

16 yıl 7 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam; Kapluşunun belki de bir sorunu yoktur sadece biraz iştahsız olabilir. Ben bu forumdan ve okuduğum diğer yazılardan öğrensiğim kadarıyla kaplumbağalar alışkanlıklarına bağlı oluyorlar, yedikleri şeyler de buna dahil. Ama hep aynı şeyi yemekten sıkılmış olabilir. Ya da belki yediği şey damağına filan batıp çizmiş olabilir tabii bu durumda ağzına birşey girince canı yanıyordur. Bence birkaç gün kendi haline bırak ve genel durumunu gözlemle, eğer sağlığıyla ilgili bir problem yoksa ağzı da bu sürede düzelir diye ümit ediyorum. İnşallah en kısa sürede eski haline döner....

img

asegul07

15 yıl 6 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ