Ücretsiz Kedi Verenler

GÖZLERİMİN IŞIĞI OLURMUSUNUZ../İSTANBUL
2.5 AYLIK GÜZEL KIZ..DOĞUŞTAN 2 GÖZÜDE GÖRMÜYOR..HAYRETKİ TUVALETİ BULUP KUMA YAPIYOR,KOKUYLA MAMASINIDA BULUYOR,BİR GÖZÜNDE ÇOK AZ IŞIĞI FARK ETME OLABİLİR DEDİ VETERİNER,EVDE ÇOK KEDİLERİM VAR,BU KIZI TAMAMEN TUTMA ŞANSIM YOK ,DIŞARDA YAŞAMASIDA İMKANSIZ,ONA YUVASINI AÇACAK KANATSIZ MELEK ARIYORUZ.. 0216 384 51 65 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

bu şirin kıza yaşama şansı verecek kedi dostu arıyorum.. 0216 384 51 65 🔒 Üyelere Özel

kanatsız melek bir anne arıyorum..evimde çok fazla kedilerim olduğu için bu güzel kızı fazla tutma şansım yok..barınak kafesine giderse yaşama şansı olmayacak..lütfen bu şansı ona verin.. 0216 384 51 65 🔒 Üyelere Özel

yuvaya ,sevgiye çok ihtiyacı var,gerçek bir hayvan sever arıyorum..

güzel kıza yuvasını,kalbini açacak kimse yokmu..

barınağa gitmesi onun ölümü olur..lütfen bu güzel kıza yaşama şansı verin.. 0216 384 51 65 🔒 Üyelere Özel

canım benımmm. yemin ederimki onu şuan almak isterdim ama benım gibi hayvan delisinin hayvanlardan nefret eden bir ailesi var. bende buraya sokakta buldugum, arkadaşımda misafir kalan bir kedi için ilan vermek adıına girdiim. bu kediye çok üzüldüm ama sizide çok taktir ettim. neolur onu bırakmayın. bende bu kediyi ilan edeceğim diğer gördüğüm sayfalarda. Allah sizden razı olsun.

şirin kız melek annesini buldu..dün yuvasına uğurladık.. allaha emanet olsun..

Yanıtlamak için giriş yapın