Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
3 yasında amerıcan cocker kopegım war esım dogum yapacak oyuzden wermek ıstıyorum 🔒 Üyelere Özel maıl atabılırsınız..
Rus finosu var 2 tane biri dişi biri erkek ilgilenirseniz mesaj atabilir yada arayabilirsiniz..
🔒 Üyelere Özel
İyi günler benim bir golden cinsi köpeğim var hamileliğim ağır geçtiği için bakamıyorum hiç bir ücret istemiyorum aşıları tam 9 aylık çis egitimi var istanbul Bakırköy'de oturuyorum İlgilenirseniz tel No 🔒 Üyelere Özel arayabilirsiniz mzlum sahin le gorusebilirsiniz
Rus finosu var 2 tane biri dişi biri erkek ilgilenirseniz mesaj atabilir yada arayabilirsiniz..
sağlık prblemlerimden dolayı kızım Karya yı iyi bir yuvaya kavuşturmak istiyorum 8 aylık golden yavrusu şampanya renginde aşıları herşeyi yapılmış iyi bakılmış akıllı bir yavru ilgilenirsen mail atabilirsin 🔒 Üyelere Özel
ıyı gunler 3 yasında amerıkan cocker bır oglum var hamılelıgımden ve esımın alerjık problemlerı yuzunde ogluma ıyı bakabılecek yuva arıyorum tuvalet egıtımı varıdr sabah aksam bahceye cıkartıyorum.asıları tamdır.bır cok komut bılmektedır.hala dusunuyorsanız mesaj atmanız rıca olur.
bizimde 3 aylık dişi golden yavrumuz var ailem istemediği için ona gerçekten iyi bakabilcek birine satmayı düşünüyoruz bizde alırken 1.000 lira masraf yaptık numaram 🔒 Üyelere Özel msj atarsanız size geri dönerim
3 aylık golden yavrum var numaram 🔒 Üyelere Özel msj atarsanız geri dönerim