Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
golden retriever
ankarada yavru 4 aylik golden retrieverimi sahiplendirmek istiyorum. kopegi almak isteyenlerin daha once kopek bakmis olmasi ve mumkunse de mekaninin biraz genis olmasi lazim.
ben istanbuldanım buraya gelebilir mi acaba irtibata geçelimmi [email protected]
istanbula nasil yollanabilir bir fikrim yok. sen biliyor musun herhangi bir yontem?
ben ankaradayım. köpeğinizi sahiplenmeyi çok isterim. bi ücret talep ediyomusunuz
buarada daha önce birkaç kez köpek besledim. bukonuda oldukça deneyimliyim. köpeklerden ve kedilerden çok iyi anlarım diyebilirim. evimizde gayet uygundur köpek beslemek için.. müstakil 2 katlı bahçeli ve 2 balkonludur.. soğuk havalarda içeri alırım. çok iyi bakarım emin olun.
SELAMLAR YAVRU HALA ELİNİZDEYSE SAHİPLENMEK İSTERİM.EVİMDE 8 AYLIK İTALİAN SPİNONE CİNSİ NADİR BULUNAN BİR EVLADIM VAR DAHA ÖNCEDE BİR ÇOK HAYVAN BAKTIM.EVİM GAYET FERAH 20GUNE KADARDA ZATEN BAHÇELİ BİR EVE GEÇİCEM DAHADA RAHAT EDİCEK OĞLUM.EĞER HALA SİZDEYSE GOLDEN A TALİBİM.KIBRISTA YAŞIYORUM FAKAT ANLAŞABİLİRSEK ANKARAYA GELEBİLİRİM... MAİL ATABİLİRSENİZ MUTLU OLURUM [email protected]
golden yavru için: iletişim: Kebire 0555 422 88 95