Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

golden retriever

ankarada yavru 4 aylik golden retrieverimi sahiplendirmek istiyorum. kopegi almak isteyenlerin daha once kopek bakmis olmasi ve mumkunse de mekaninin biraz genis olmasi lazim.

img

huss

15 yıl 4 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben istanbuldanım buraya gelebilir mi acaba irtibata geçelimmi [email protected]

img

selenn

ÖZEL MESAJ

istanbula nasil yollanabilir bir fikrim yok. sen biliyor musun herhangi bir yontem?

img

huss

ÖZEL MESAJ

ben ankaradayım. köpeğinizi sahiplenmeyi çok isterim. bi ücret talep ediyomusunuz

img

goldenretrieverm

15 yıl 6 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

buarada daha önce birkaç kez köpek besledim. bukonuda oldukça deneyimliyim. köpeklerden ve kedilerden çok iyi anlarım diyebilirim. evimizde gayet uygundur köpek beslemek için.. müstakil 2 katlı bahçeli ve 2 balkonludur.. soğuk havalarda içeri alırım. çok iyi bakarım emin olun.

img

goldenretrieverm

15 yıl 6 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SELAMLAR YAVRU HALA ELİNİZDEYSE SAHİPLENMEK İSTERİM.EVİMDE 8 AYLIK İTALİAN SPİNONE CİNSİ NADİR BULUNAN BİR EVLADIM VAR DAHA ÖNCEDE BİR ÇOK HAYVAN BAKTIM.EVİM GAYET FERAH 20GUNE KADARDA ZATEN BAHÇELİ BİR EVE GEÇİCEM DAHADA RAHAT EDİCEK OĞLUM.EĞER HALA SİZDEYSE GOLDEN A TALİBİM.KIBRISTA YAŞIYORUM FAKAT ANLAŞABİLİRSEK ANKARAYA GELEBİLİRİM... MAİL ATABİLİRSENİZ MUTLU OLURUM [email protected]

img

cakirsoy

15 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

golden yavru için: iletişim: Kebire 0555 422 88 95

img

çiğdem_chole

17 yıl 1 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ