Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
bana arkadaş olacak yavru köpek arıyorum
merhaba arkadaslar adım gökhan istanbulda yaşıyorum ve üniversite ögrencisiyim.bana arkadaşlık edecek yavru bir köpek arıyorum.cinsi önemli degil,yavru olmasını istememde küçük kardeşim ve kuzenlerim var ve ara sıra bende kalırlar,onlarında kolay alışabilmeleri için. ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.irtibat için [email protected] veya 0545 721 54 48. iyi günler...
güncel :)
4 aylık erkek asılı karneli secereli eğitimli siyah french bulldog köpeğim ve 3 aylık siyah beyaz orjinal terier cisi disi köpeğim var ilgilenirsen 0539 943 19 40 soner tezcan. ( TEKİRDAĞ - CORLUDAYIZ.)
herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar,dün aradıgım arkadaşa kavuştum :) yaklaşık iki aylık,trafik kazası gecirmiş ama şükürler olsunki kurtulmuş bir köpekcik.tek gözü hiç görmüyormuş digeride en fazla yüzde 30 görebiliyormuş.tedavi olabilmesi için farklı veterinerlere götürdüm ancak hiçbiri olumlu birşey söylemedi.bana bundan sonra düşen şey onun gözleri olmak,o kadar masum ve tatlıki anlatamam.adını `dost` koydum,eve girdiği andan itibaren yanımdan hiç ayrılmadı. arkadaşlar bana inanın özürü olan bir canlıya bakmak,ona arkadaşlık etmek dünyadaki en güzel şey olmalı.dost yanıma geldiginden beri bütün zorluklar yok olup gitti.daha huzurluyum,mutluyum...hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim hoşçakalın...
sizi gönülden tebrik ediyorum...keşke herkes sizin kadar duyarlı olsa...bir ömür boyunca sizinle olması dileğiyle
sevgili gökhan bey yavru köpekler var ğer düşünürseniz.aşağıdaki emaile yazabilirsiniz. [email protected]
tebrikler.