Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Yasdal !
selam yasdal benim akvaryum`mum 70cm ve 50lt su alıyor dış filitreler için su hacmi küçük sanırım , senin aysegul`e önerdiğin şelale filitreler. Her akvaryuma rahat takıla bilirmi, su seviyesi dinlenme alanlarından dolayı en üst seviyede duruyor. Benim minik kızlarımın ve akvaryumun resmini dün sizin evciliniz köşesine ekledim beni şelale filitreler hakkında aydınlatırmısın saygılarımla
Sizin evciliniz köşesinden resimlere baktım, kızlarınız gerçekten çok tatlı, kuru bölge fikri de çok güzel, ilerki akvaryum denememde mutlaka uygulayacağım. Filtreler konusunda bilgim yok ama sadece kızlarınızın güzelliğini paylaşmak istedim. İyi bayramlar.
resimde gördüğünüz kuru bölge buzdolabı sebzeliği önkısmını kestim, kestiğim parçayı rampa olarak altına silikonladım tırmana bilmesi için küçük çakıltaşları yapıştırdım ,kuru bölgenin aşağı kaymaması için`de L şeklinde 2 tane plastik parçayı akvaryumun iç kısmına silikonladım. Kızlarım çok iyi huylular sofi büyükleri en son gelen yavruya annelik etti diyebilirim. kuru bölgeye yerleşir miniği yanında yatırırdı. dilerim hiç hastalanmazlar.