Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
ÖLDÜ!!!!
Maalesef tüm çabalarıma rağmen Carlos bu gün öldü. Gerçekten elimizden gelen herşeyi yaptık ama onu yaşatmaya yetmedi.....:(((
bu haberin gelmesinden korkarak açmıştım siteyi,çok üzgünüm ayşegül:( üzüntünü anlıyorum,benim de enrique`m öldüğünde çok acı çekmiştim..ama elinden geleni yaptın,gönlünü rahat tutmaya çalış..
carlos`un ölümüne çok üzüldüm. İyileştirmek için çok caba harcadını biliyoruz.Dün şırıngayla beslediğini okuduğun an anlamıştım ama üzülürsün diye yazmadım. Bu sitede ilk kapluşunu kaybetmeyen çok azdır ve şuan senin yaşadığın üzüntünü bizlerde yaşadık. Bu minik sevimli yaramazlar malesef yavru dönemlerinde çok küçük ve narinler çok çabuk hastalanıyorlar. Başın sağolsun
Çok sağolun, her gün eve geldiğimizde ilk iş onun başına gidip nasıl diye bakıyorduk, dün gece eşim de gelir gelmez aynı şeyi yaptı. Hatta inanamadı öldüğüne bile... Ne yapalım bundan sonra tüm sevgimiz Boncuk`a...
Aysegül, yoktum epeydir, Carlosta iyileşmiştir artık diyerek açtım siteyi, Öldü başlığını okuyunca gözlerim doldu. Çook Üzgünüm! :(( Sen elinden geleni yapın, Lütfen içini rahat tut. Çocuklar çok etkilendi mi? onları çok merak ediyorum. :(
Tabi ki üzüldük, hatta oğlum bahçeye gömmemizi istedi. Birlikte arka bahçeye gömdük. Her ne kadar Boncuk yalnız kalsa da şu an için ona bir arkadaş almayı düşünmüyoruz.. Ama Boncuk için de üzülmüyor değilim doğrusu..
başın saolsun arkadaşım:((
Teşekkürler.