Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
BEMBEYAZ VAN YADA ANKARA KEDİSi 2 AYLIK DİŞİ - 2.sayfa
Arkadaşlar ben samsunda ikamet ediyorum ben kedileri çok hemde çok seviyorum kaç senedir sokataki kedileri doyuruyor annemden gizli eve sokup yediriyor daha neler yapıyordum nese ben en sonunda eve bir kedi almaya karar verdim bembeyaz yavru 2 aylık dişi van yada ankara kedisi rıyorum lütfen bana yardım edin... bana yazın lütfeeennnnn...
yaaa çıldırıcam ama heeee GÜNCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL...:@ yhaaaa GÜNCELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL...:(:(:(:(:(
güncell hadi yaa eğer bulamasam 5 ay beklicem çünkü bir tanıdığımızın dişi van kedisi var şubatta kızışcak 2aya doğurur iki ayda emmesi var bir ayda aralık 5 ay etti ben bukadar bekleyemem lütfen GÜNCEL.
BEN NEKADAR SALAĞIM YAA Bİ KEDİM BİLE YOK YA YETEEERR BİKEDİ İSTİYORUM BENDE MUTLU OLMAK İSTİYORUM KEDİYE SARILIPDA UYUMAK İSTİYORUM ONUNLA TOP OYNAYIP KOŞTUTMAK İSTİYORUM LÜTFEN ARKADAŞLAR ARTIK GÜNCEL DEMİYORUM...:`(
BİDAHA BU SİTEYE İLAN VERMİCEM KİMSE BİŞE YAZMADI MERCANN DAN BAŞKA BEN SATEN BEBĞİME KAVUŞTUM BEN Bİ KEDİ ALDIM ARTIK ÇOK ŞEKER FOTOLARINI ATICAM SİTEYE 30GÜNLÜK DAHA BEBEK AŞKIM BENİİM ŞİLAAM ADI ŞİLA ALLAHIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SANA ŞÜRÜRLER OLSUN NİHAYET