Ücretsiz Kuş Verenler

***BİLEZİKLİ İNGİLİZ YAVRULAR***İST
BİLEZİKLİ İNGİLİZ YAVRULARIM SATILIKTIR KUŞLAR 10 GÜN İÇİNDE YEM KIRMAYA BAŞLAR (ALICI ARKADAŞLAR YEM KIRMAYA BAŞLADIKTAN SONRA ALABİLİRLER YANLIŞ ANLAŞILMASIN) YER İST AVCILAR GEL GÖR BEĞEN AL. FİYAT 50TL TEL 0212 421 35 39

slm yerli uretım varsa elınızde 6 aylık yada 1 yaşında genç damızlıklar arıyorum 10 çift alacağım tel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel bu nolardan bana ulaşabılırsınız ıstanbul hasköyde ikametgah edıyorum

merhaba yamsuk arkadaşım kuşlarımın hepsi vasıflı ve kendi üretimimdir eğer acelen yoksa çok kaliteli yavrular var fakat daha küçükler tüyleri yeni çıkmaya başladı vaktin müsait olursa gelip kuşları yerinde görebilirsin, hemde kuşların anne babası hakkında bilgi sahibi olursun ayrıca yavru kuşlarımın hepsine bilezik takıyorum. saygılar

güncel

selam arkadaşım ilan gücelmi güncel ise nasıl görüşebiliriz bu arada kuşlar jumbo cinsimi?

arkadaşım kuşların anne ve babasının resimleridir fakat resimler çok kötü net değil fakat yerim avcılarda kuşları gelip yerinde görürsen eminim beğenirsin zaten yollama imkanımda yok yavrular 5 adet fakat iki adet`İ

satıldı 3 adet kaldı saygılar

Yanıtlamak için giriş yapın