Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
Hind Bülbülü Hakkında...
Yıllardır hayvan beslemekteyim.İki senedirde hind bülbülü besliyorum.Ayrı kafeslerde ve salmalarda besleyip yavru aldım.Ama merak ettiğim bir konu var.Bu hayvanlar tek eşlimidir?Yani Bir erkek hind bülbülüne birden fazla dişi verilebilirmi?Bu şekle uygun büyük bir kafes, birden fazla yuvalık vs vs.Tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum ...
Vay anasını yaw bu kadar tecrübeye şapka çıkarırım.Ne kadar paylaşımcısınız sağolun...
KARDEŞ SEN BOŞA ALINGANLIK GÖSTERİYORSUN SORDUĞUN SORU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN OLSAYDI ZATEN CEVAP VERİRDİ YADA OKUSAYDI, BİLGİSİ OLMAYAN HERKES SENİN MESAJINA BENİM BİLGİM YOK DİYE CEVAP YAZAMAZ HERALDE BANA KALIRSA ÖNCELİKLE NETTE BİR ARAMA YAP DERİM ORDAN İSTEDİĞİN BİLGİYE ULAŞABİLİRSİN BELKİ ZİRA BU SİTEDE BİR ÇOK KİŞİ KENDİ BİLDİĞİ KONULARINDA DENEYİMLERİNİ PAYLAŞIYORLAR HADİ KOLAY GELSİN
Siz yine ilgilenip fikir beyanında bulunuyorsunuz.Nette tabiki aradım ama yetersiz olduğu için buraya başvurdum.Neyse ilginiz için teşekkür ederim...
tek eşlidirler arkadaşım
gaziantep hayvanat bahçesinde sanki birara görmüştüm büyük bir salmada birden fazla dişi ve erkek vardı ve kimi yuvada yavruda vardı.
Tek eşlidir. İki dişi olursa sorunlar yaşarsın. Tek eşle devam.
tek eşlidirler . bazı kımseler 2 dişiylede eşe atmıslardır ama genelde dısıler bırbırlerının yuva malzemelerını caldıkları ıcın zayi olmustur. zaten salamada yavru almak mı teklı kafeslerde 1 çift almak mı dersen tek çift olarak beslemek tum uretıcılerın ortak kanatiyle daha iyidir. gerekli bilgiyi( reklam olursa silebilirsiniz ) finchtr de arat bulursun .
arkadaşlar peki dişiler ayrı kafeslerde olsa erkeği bir hafta bir dişinin yanına diğer hafta diğer dişinin yanına götürsek yada bunu 2 günde bir yapsak olmazmı???????????