Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
minik bir kız yokmu? - 2.sayfa
ankarada yaşıyorum bir kız evlat edinmek istiyorum,hiç yavrulamış anne kedi yokmu,yanlız ankarada olsa iyi olur almam kolay olur...
merhaba; Aradığınız pisiciği buldunuz mu bilemiyorum ama Bahsedeceğim kediciğin gerçekten güvenilir yani onu hayatı boyunca ailesine dahil edecek bir sahibe ihtiyacı var.8 Aylık,dişi,uzun tüylü ve çok güzel kuyruklu bir tekir.Onu bağırtılarını duyup bir arabanın motorundan çıkarttırdık,daha bir aylıktı zavallıcık,tedavilerini yaptırdık.Yalnız bu arada malasef ön bacağının birinin kesilmesi gerekti.Ama 3 bacaklı olması sizi yanıltmasın.Küçüklüğünden beri böyle olduğu için diğer bacağını ortaya basarak çok rahat her işini görüyor,birde yumağının peşinden koşuyor...Tereddütleriniz oluşabilir,size rahat haraket ettiğini gösteren videolarını ve resimlerini yollayabilirim.Daha da iyisi gelip bir görebilirsinmiz,sonra düşünüp karar verirsiniz.Aslında onu bırakmazdım ama benim Tiger adında şeker hastası bir kedim daha var.Sabah akşam insülin olması gerekiyor ve strese girerse şeker koması geçiriyor.Yanına başka bir kediyide kesinlikle kabul etmiyor.Veterinerde diğerine ev bulmamızı söyleyince başka çaremiz kalmadı.O yüzden bu süreçte Tigerı anneme bırakmıştım ancak şimdi eşim askerde olduğu için artık bende annemde kalıyorum,zavallı Bidik yalnız kalıyor,yanına hergün uğrasamda bir iki saat yeterli değilki..yani anlayacağınız ona hakkıyla bakamadığım için vicdanende çok kötü hissediyorum.Lütfen eğer gerçekten bakabileceğinizi düşünüyorsanız onun yeni ailesi olun.Sevgiye çok muhtaç,zaten sahiplerinden başka bir hayatı olmayacakki!..Onun yeni ailesi olamayacaksanız dahi,çevrenize duyurarak yeni ailesinibulmasına yardımcı olursanız çok sevinirim. İletişim için tel:05056793499