Ücretsiz Kedi Verenler

1,5-2 aylık minik kediye acil sıcak yuva arıyoruz!!
Merhabalar İstanbul Çengelköy`de ikamet etmekteyiz.Evimizde 3 kedi bir köpek besliyoruz ,bahçede minicik sadece kulak kısımları ve kuyruğu gri olan beyaz bir kedi bulduk.Bizimkiler kabul etmediği için ve bir tane daha kediye bakacak gücüm olmadığından miniğe acil bir yuva arıyoruz.Bahçeye karton kutunun içine yer yaptım fakat anlayamıyor henuz uzaklaşıp duruyor ,bu soğuk günlerde ya ezilecek ya soğuktan ölecek diye korkuyorum.!!!Çok da oyuncu ,siz yürürken sizi kovalayan şirin birşey:) Lütfen kedi arayan arkadaşlar , sokaktan bir yavru daha kurtaralım.İstanbul`daysanız ulaşım problem değil,ben getirmeye çalışırım.İlgilenirseniz tel numaramı göndereceğim saygılar

Merhabalar,bende yavru kedi almak istiyorum. Eşimde bende hayvanları çok seviyoruz. msn eklerseniz bi görüşelim. 🔒 Üyelere Özel

msn kullanmıyorum, telefonum (536) 356 34 54, arayabilirseniz görüşelim.

msn de ekledim ok ordan da görüşebiliriz sokakta kalmasın minik:(

Bana miniğin resmini göndermeniz mümkün mü?

daha önceki mesajda gönderdiğim resmin aynısı aslında:) tabi bu gün geçtikçe büyüyor ama surat aynı.çekince yollayacağım tekrar.

ben sizden resimi nasıl gonderdiğiniz öğrenmek istiyorum bir yavruda bende var ama resim koyamadım. bilgi verirseniz memnun olurum. 🔒 Üyelere Özel

imageshack yazın google`a oraya resmi yükleyin .Forumda Yeni başlık açtığınız zaman resim ekle bölümü olacak oradan linki yapıştırın ve gönderin

yeni fotograflar:

Yanıtlamak için giriş yapın