Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

İzmirden Köpek Verenler..!

öncelikle merhaba arkadaslar. Ben izmirde oturuyorum kendime bir dost arıyorum eger bakamadıpınız yada bazı sebeplerden dolayı vermek istediğiniz köpeğiniz varsa lutfen bana ulasın . ücretsiz yada yaptıqınız masraf karsılıqında alabilirim. bana verdiğiniz köpeğinizi istediğiniz zamanda gelip görebilirsiniz veya verdiğiniz köpeğin iyi bakılmadığını düsünürseniz geri alabilirsiniz.bunu söylüyorum ama böyle bir ihtimal bile olmucak yani köpeğiniz iyi bakılmıcak gibi birşey olmucak benim bir köpegim vardı izmire tasınmadan önce malesef calınmıstı.köpek beslemek konusunda deneyimim var yani . fazla uzatmadan konuyu bitireyim evet arkadaslar ücretsiz yada yaptıqınız masraf karslıqında köpeginizi sahiplenebilirim.Köpeğin cinsi fark etmez cins ayırt eden biri değilim Bana ulasmak icin aşşağıdaki iletisim telefonlarından arıyabilirsiniz.. 0232 438 70 58 0554 991 64 11

İyi günler. Bende husky besliyorum. İlk geldiği ay evin içinde besledim çünki bana 40 günlük geldi hep beraber aynı yatakta uyuduk. Köpeğim çok sevimlidir. Dişidir. Bi gözü mavi dieri yeşildir. Köpeğimin tüm aşıları mevcuttur köpeğime baya bi masraf yaptım yani ama acil sattığım için düşük fiyata wericem. Yanında tozu-tasması ve uluslar arası karnesi verilecektir.. Saygılar... (İzmirde oturuyorum)

img

equimanthorn

15 yıl 5 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hala bulamadık konu günceldir. 02/12/2009

boxer köpeğim var erkek 1,5 aylik aptmanda bakamadiğim için veriorum masraf karşiliğinda vericem zararına 100 ytl köpeğim saf kandir msn adresinden annesini babasini gösrebilriim resimlerini msn adresim [email protected]

img

keskintayfun

15 yıl 3 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm, ben izmir bornovada bahçeli bir evde oturuyorum. 11 yaşındaki oğlumla iyi anlaşacak ve ayrıca koruma görevini üstlenebilecek ömür böyu sadık bir dost arıyoruz. yardımcı olmak isteyenler,cins farketmez. 0 533 266 51 59

img

oztypoon

15 yıl 3 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

http://hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=3&FRef=17&BRef=81578 hala düşünüyorsanız ulaşın lütfen

img

safako

15 yıl 3 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ