Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
hala yem yemiyorlar yardım
selam bizim minikler hala yem yemiyorlar pet shop a sorduk kış uykusna yatıyorlar sorun yok dedi ama miniklerim uyumuyor gayet haretliler sadece yemiyorlar akvaryumda ısıtıcı yok bu sebeble olabilirmi ama birkaç mağazaya sorduk ısıtıcıya gerek yok dedi resmen satmıyorlar şaşırdım yardım edin lütfen
Selam inalöz kapluşların için acilen bir ısıtıcı alman şart. ısıtıcıları yazın bile kullanıyoruz. Sitede yazılan forumları okuyun.Isıtıcı almadığınız takdirde üzülerek söylüyorum sizin minikler kış uykusuna değil , ölüm uykusuna girecekler . saygılarımla
sorun kış uykusuna yatması zaten..kokpitin dediği gibi çok acil ısıtıcı alman kazım,sen onlara kaplumbağa bakıyorum dersen vermiceklerdir tabi,senin kaplumbağan ölmeli ki yeni alasın(çark böyle)..kış uykusuna soğuktan ya da açlıktan giriyorlar,önlemini almazsan kaybetmen çok olası kaplumbağanı..
Geçen hafta kaplumbağama ısıtıcı almak için büyük bir alışveriş merkezindeki pet shopa girdik. Hemen ayaklarıyla kırıyorlar o yüzden vermiyoruz dediler. Hatta kendilerinin bile ısıtıcı kullanmadığında ısrar ettiler. Adamlarla resmen kavga ettim ve hiçbirşey almadan çıktım. Tanesi 10 Tl.den satıyorlar bir kaplumbağayı hem de. Bir de kış uykusu kılıfını uyduruyorlar hemen. Benim kapluşum suyu soğuk olunca hiçbirşey yemiyor ve hareketsiz kalıyor. Bu duruma insaflı bir insanın tahammül edebileceğini zannetmiyorum...