Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

pinar frozan ve daha bisürü kabluşsewerler garip yem yemiyooo yardımmm

slm arkadaşlar garip yaklaşık 1 hafta önceyuvasından firar edip masamdan yani 70 cm den düştü artik çok az yem yiyo acaba neden böle yapıyo sondurumu; 3 YAŞINDA DİŞİ YALNIZ ÖLÜMFANUSUNDA 2-3 GÜNDE BİR AZAR AZAR YEM YİYO DAVRANIŞLARINDA BİR ANORMALİK YOKK LÜTFENN ACİLL YARRRDİMMMM """""""""GARİBİ KAYBEDERSEM(ALLAH KORUSUN) DÜNYAM KARARIR""""""

img

krgn1903

15 yıl 9 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ölüm fanusunda olduğu için olabilir mi ? Forumda bu kadar yazı varken hala "kaplumbağam ölüm fanusunda neden yem yemiyor" diye sormak bana garip geliyor. Bir şey merak ediyorum 3 yaşındaki dişi kaplumbağanızın boyu nedir ?

img

huleyn

17 yıl 2 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

5 cm yani bence küçük

img

krgn1903

ÖZEL MESAJ

3 yaşında 5cm olması da acı bi tablo zaten..iyi beslenmeli,yem olarak paraya kıyıp kaliteli bişeyler vermelisin..iştahını açmak için tavuk et verebilirsin..ölüm fanusunda baktığın sürece onun iyiliğini düşünüyor olamazsın,mutlaka ve mutlaka ısıtıcı ve akvaryum edinmen gerekiyor..ayrıca büyük ihtimalle kabuk sertleştirici kullanıyosundur,onu da derhal kesmeni öneririm..

img

thedamned

15 yıl 10 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kaplumbağanız kara kaplumbağası mı? Başka bir başlıkta "ACİL" kara kaplumbağası arayışınızla ilgili bir mesaj vardı. Bakmakta olduğunuz kaplumbağanın şartlarını iyileştirmeye masraf etmenizi öneririm. Bir tanesinin dahi bakımı oldukça zahmetli ve masraflıdır.

img

yasdal

19 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bakımından hiç bişe eksik değil birkere kıyma ve tavuk gaaranti her hafta yiyor.tek sorun ölüm fanusu onun içinde bi akvaryum tasarladım ve akvaryum yapan birine vardim. kabuğunda hiç bir sıkıntı kabuk sertlaeştiricide kullanmıyorum. su kaplum bağası. sadece kuru mama yamiyor.

img

krgn1903

ÖZEL MESAJ

k. kaplum bağası icin herşeyim yıllar önceden hazır yaklaşık 15 yıllık kapluşum wardı kara kapluşu onun yuvası hazır duruyor

img

krgn1903

ÖZEL MESAJ

Bence tek ve ASIL sorun ölüm fanusunda olması. Üç yıl boyunca sizi de küçücük bir odaya kapatsalar sizin de iştahınız kesilirdi herhalde... Eğer normal bir ortamda besleyebilseydiniz en azından şu an 10 cm. üzerinde olurdu. Önce şartlarını iyileştirmeniz lazım, daha sonra da hasta olup olmadığına bakarsınız... Kolay gelsin.

img

asegul07

15 yıl 6 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tşkkr ederim sipariş verdim bencede heralde ö. fanusundan dolayı yemiyo

img

krgn1903

ÖZEL MESAJ

Erzurum`da hava kaç derce bilmiyorum ama bizim kapluşlar İstanbul havasında bile Ekim ayında akciğer enfeksiyonu oldu. Zor iyileştirdim, geceleri eksi derecelere düşen bir yerde tropik iklim hayvanının yaşaması ne kadar zordur siz tahmin edin... Umarım bir an önce doğru ortama kavuşur.

img

asegul07

15 yıl 6 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ