Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

ooo bukadarda olmazzz

siz ya bu işi bılmıyonuz yada bana bı gıcıklık ınız var once sorduk um sorulara cvp alamamaya başladım şimdide yazdık ım başlıklar silinıyor bakalım bu kayde gececekmı

img

53gfb

15 yıl 10 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Burası amatör evcil hayvan sahiplerinin gönüllülük esaslı girip yazdığı bir mecra. Lütfen makul tepkiler veriniz. Kimse sizin sorunuza cevap vermek zorunda değil.

img

yasdal

19 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Üyemiz 53gfb, Bilgi kirliliğine neden olan mesajlar silinmektedir. Lütfen diğer kullanıcıların da faydalanabilecegi başlıklar açınız. Bu başlık kısa bir süre içinde silinecektir. HepsiEvcil.com

img

hepsievcil

19 yıl 10 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benım tepkım gayet makul sadece yazdık ım sorulara neden cvp alamıyom onu anlamadım haladaha da cvp beklıyom neden alamıyom :))

img

53gfb

ÖZEL MESAJ

sayın 53gfb, Sabah 05:30. İşlerim yeni bitti ve 08 de mesaim başlıyor. Sadece acil yardıma ihtiyacı olan biri var mıdır diyerek bir göz atmaya girdim siteye. Yazdıklarınızı, hele de Yasdal`ın herzamanki son derece kibar ve büyük ağırbaşlılığıyla yapmış olduğu uyarıya birde cevap yazmış olduğunuzu görünce, bütün yorgunluğuma ve uykusuzluğuma rağmen kendimi yenemeyip cevap yazmak istedim size. Yasdal aslında söylenmesi gereken herşeyi söylemiş. Ben sadece es geçemeyeceğim kadar ağırıma gitmiş bir konuya değineceğim. Frozen bu siteye ve bu foruma çok büyük emek harcamış biridir. Kendisi kara kaplumbağası yetiştiriyor olmasına rağmen, sadece hayvansever yanı ve hayvanlara eziyet edilmemesi için,SAYGI duyulacak kadar büyük bir emek harcayarak su kaplumbağaları hakkında çok büyük araştırmalar yapmış, bunları bizlere ulaştırmış, yetmemiş, sorun yaşadığımız her durumda bizlere kurtarıcı değerinde yardımlarda bulunmuş, çözümler üretmiş, dahası YILLARDIR tüm bu paylaşımlarına yılmadan, tüm olumsuzluklara rağmen devam etmiş bir ÜSSTADDIR. Yeni üyelerden biri olmama rağmen " cevap vermezsen verme, bende buradan sorarım" diye sizin tarafınızdan açılmış bir başlık ve bu başlıktaki muhatabın Frozen olması benim bile çok ağırıma gitmiştir. Bizlere sorup, bas bas bağıra bağıra cevap yazdırmaya uğraşmak yerine, kaplumbağalarınız için biraz olsun araştırma yapmış olsaydınız, Frozen`a değil böyle laf atmaya kalkmak, bizler gibi nasıl teşekkür edeceğinizi bilemez hale gelirdiniz. Niyetim sizinle polemiğe girmek vs. değil. Kişisel bir saldırı hiç değil. Ama burada insanlar EMEK veriyor, ZAMANLARINI harcıyor, ÖZVERİDE bulunarak bunları yapıyor. Hele de FROZEN! Siz bizlerden cevap istemişsiniz ısrarla. Ben ise sizden önemle Cevap Yazmamanızı isteyeceğim. Eğer gerçekten sorularınızın önemli olduğunu düşünüyorsanız, sitemizi incelemeniz tüm sorularına cevap bulmanıza ve daha da fazla bilgi edinmenize yetecektir. Başta Frozen, Yasdal ve site yöneticileri olmak üzere, tüm site emektarlarına saygılarımı ve tüm üyelerimize sevgilerimi yollayarak yazımı bitirmek istiyorum. iyi sabahlar diliyorum.

img

marti

15 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sayın martı kendınde dedın ınsanların işlerı olabılıyor ve arastırmaya vakıt lerı olamaya bılıyor yada bunu ıma ettın senınde dedık ın gıbı benımde amacım kesınlıkle polemık vb deyil ben bu sıteye uye olduktan sonra hergun sıteyeyı 2dk olsa bıle zayeret etmenın pesındeyım elımden gelen yardım ı arklara yapıyom ayrıca frozen bana kaplumbagam a kopek tarafından yapılan saldırıda yardım etmıstır. bu yuzden frozen kardesımızın nekadar yardım sever olduk unu bana anlatma. bunu bende bılıyom benım o baslık ı acma sebep ım bunca zaman ın gecmesıne uzerıne verırmeyen cvp tı frozen e bende cooooooooooooooooooook cooooooooooooook tşkler lerımı ıletırım cunku frozen ve 1 kaç ark harıcı yardım eden yok gıbı bırsey cunku bu işi bılen en ıyı o tşklerrrr

img

53gfb

ÖZEL MESAJ

bence sen sorunu anlayan ya da cevabını bilen olmadığı için cevap alamıyosun arkadaşım..belki frozen anlamıştır ama o da bi süredir yazmıyor sanıyorum..yine de sorunun aciliyeti varsa başka forumlardan ya da araştırarak öğrenebilirsin gibi geliyor..

img

thedamned

15 yıl 10 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bencede frozen bır suredır gırmıyor ve cvp atmıyordur cunku frozenden cooook cvp aldımm ben sadece karakaplumbagamı kapalı hava alacak bı kutu ıcınde uykuya yatırsam bıse olurmu dıye sormustum :)) yada nasıl bı yerde yatırıyımm

img

53gfb

ÖZEL MESAJ