Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
juckk russell terrier
Arkadaşlık henüz 10 aylık, ırkınnın tüm özelliklerini taşıyan güzel kızıma yuva arıyorum. Kesinlikle safkandır ve bu güne kadar yapılması gerekn tüm aşılırı yapılmışştır. Evin içinde bakmama müsade edilmediği için onu ev ortamında yaşama olanağı tanıyacak birisine vermek istiyorum.. Pet shoplarda 5oo euro dan başlayan fiyatına karşı ben ona yaptığım masrafların karşılığında cüzi bir miktar isityorum. İlgilenenler 5064629147 nolu telefondan ulaşabilirler tasması zinciri korserveleri şampuan ve parfümü taşıma çantası ve yeni aldığım 15 kg lik mamasınıda beraberinde vereceğim..
arrkadaşlar ilan günceldir, havalar iyice soğumadan evinizi açın bu miniğe
http://www.petarkadas.com/uye/fistikh/fotoalbum buradan ayrıntılı fotolarına bakabilirsiz
verdiniz mi köpeği?
maalesef henüz vermedim.. Şehirdışından istiyorlar genelde ve kargo ile yollamamdan yana fikirlerde bulunuyorlar. Can bu neticede, thy kargo dışında karayollarından onca km dayanamayabilir. Bir saatlik yolda dahi araç tutuyor şeker kızımı:((
Satıldı mı köpek ?
hayır hala bizde. Ev sahibim evin içinde müsade etmedği için bir ablamıza verdim fakat onunda kedisi var ve sorun yaşıyorlar... ilgilenenler için güzel kızıma günce
ne kadar ücret talep ediyosunuz
köpek hala duruyosa talibim kardeşim nekadar istiyosun 05056548030 ararsan görüşürüz