Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
GOLDEN - COCKER
Merhabalar, Eşim ve ben hayvanları özellikle köpekleri çok seviyoruz. ben 6 sene eşimde 9 sene teriyer besledik. Fakat ikisinide kaybettik yıllar önce .. Şimdilerde bir tane golden baby face (küt burunlu) ya da cocker cinsi köpek sahibi olmak istiyoruz... en fazla 3-4 aylık olursa ve saf ırk olursa seviniriz... Bundan önce köpeklerimizi çok sımarttık ikimizde ve iyi cins köpek sahipleri değildik çok sorun yaşadık özellikle ben :) köpeğim artık hayvanlardan korkuyor kendini insan sanıyordu :) ve çok şımarmıştı onu çok özlüyorum... şimdi edineceğimiz yavrunun eğitimli olmasına dikkat etmek ve yi bir eğitim verebilmek için (yorulmadan) bu cinsleri tercih ediyoruz. umarın brileri çağrımıza kulak verir ve bu çekirdek ailemize birde köpeciğimiz eklenir.. saygı ve sevgilerle
GÜNCEL..
arkadaşlar beni ararsanız yardımcı olabilirim yerım ızmırde ama elımden gelenı yaparım tel 0506 266 85 79 msn [email protected]
hala golden arıosanz bende 15/08/2009 doğmlu dişi golden baby face war küt burun yani ve 500 tl değerinde malzemelri war tuwalt egitimli otur kalkdan anlıo bide ilgilenrsenz 0555 718 04 24 arayın görüşlim
Merhabalar, 3 aylık dişi küt burun golden retriever var, masrafları karşılığında verilecektir... (200tl gibi bir rakam)
27 kasım 2009 doğumlu 9 yavrudan 3 ü kaldı 2 erkek 1 dişi küt burunlu fiyat 350 ytl eskişehir deyiz tel:05366361434
2 yaşında eğitimli golden erkek ilgilenirseniz 05448274445
hala arıyor musunz acaba?
4-5 yaşlarında açık kahve golden retriever erkek eğitimli.gebze de bulundu çocuklar eziyet ediyordu.evimde de bir erkek goldenım var .bu yüzden yeni dostumuzu iyi bir ev sahibi yapmak istiyorum.ilgilenenler bu güzel oğlanı almak için:0 505 566 45 39
dostumuz yeni bir yuvaya kavuştu........