Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
hepsievcile gönderilen resimler nerde (balık ve bitkilerinin tanıtıldıgıresimli köşe)haydi destek - 2.sayfa
arkadaşlar eski forumdayken hepsievcile balık bitki resimleri .....bilgiler vb şeyler gönderilecekti fakat bu uygulama fazla dikkat çekmedi yine başlıyalım arkadaşlar bende istediginiz kadar bitki balık resmi var fakat mail ile tek tek yollayamıyorum nasıl guruplar halinde yollaya bilirim çok yavaş oluyor buda sıkıyor insanı(internetimden dolayı mynet hotmail yahoo dan mail ve sayfaları açılmıyor siz bana destek verin bende herkese
slm 55bekir06, ben su ana kadar yaklaşık 200 resim gönderdim fakat forum yoneticimiz bunları yayınlayabılmek icin yararlandıgım sitelerden izin alamamı istedei akvaryum.com izin vermedi diger resimler ve videolar yabancı sitelerdendi onlarada mail atmadım isterseniz bir deneyeyim.eger kabul ederlerse çok güzel şeyler yayınlanır çünkü yolladıgım metınler resimler ve video lar bi harikaydı..bunu bi deneyeyim ben hadi grsz..
Selam 55bekir06;
İnternet bilgi paylaşımdan tutta insan yaşamını teknoloji sayesinde kolaylaştıran çok geniş bir platform.Bilgi paylaşımında bu forumda olduğu gibi elbette internetin nimetlerinden yararlanacağız.Kafayı kullanacaksın bilgi içeren her türlü materyali kapacaksın.. :))crano bulduğu veya araştırdığı diyelim
resimleri yayınlayamadığını yazmış.Resim yada herhangi bir bilginin vs.nin yer aldığı site bunları başka sitelerde yayınlatmak istemiyorsa , onlarda kurnaz resim yada yazı vs.yi kopye edemezsin..(ne kadar uğraşsanda) teknoloji buna izin vermez..
Ama kopye etmenin hileleri var.Dürüst internet kullanıcısı olan kişiler bunu yapmaz.Zaten site hazırlayıcıları bu sitelerin kopye edilmesi yayınlanması yasaktır ibaresini genelde site sonuna eklerler.
Geri kalan sitelerde yani resim yazı vs yi kopyalayıp(kopyalaman demek zaten site izin veriyor anlamına geliyor...) yayınlamanda arkadaşlarımızı bizleri bilgilendirme adına hiç bir sakınca yok!HepsiEvcil sitesinin kuralları içinde link vermeninde bir sakıncası yok faydası var insanların kolayına geliyor ama dediğim gibi site kuralları içerisinde...cranoya gelince ya HTML kullanmasını bilmiyor yada resim göndermesini..Çünkü ben hiç göndermiş olduğu resim göremedim daha:
:))55bekir06 ya verdiğim linki uygula crano başarırsın korkma..
yine bişeyler saçmalamışsın...ne kadar terbiyesiz bi şahsiyetsin sen..sana bulaşmayacagım dedim ama elde degil kışkırtıyosun herzaman beni kıskanıyosun...defalarca atıldın siteden hala giriyosun yüzsüz insan..sen bizim ne konuda bahsettigimizi biliyomusun...eskileri oku ögrenirsin bu sitede fazla yenisin o yüzden bilmedigin konuda yorum yapma..tamam mı..yeter artık bana bir daha cevap yazma bıktım senden..hepsievcil.com bizlere bi resim galerisi açacaktı bizlerden resimlerimizi göndermemizi istedi olay budur tamam konuşma bidaha..öyle bu sayfalara onları yayınlamakla olmaz bunlar..bir daha bu konu hakkında yorum yapma hiç bişeyden haberin yokken..suuuuuuuuuuuussssssssssssssssss..