Kuş Forumları > Papağanlar
Ücret karşılında congo JAKO nuza talibim...
merhbalar; jako ya cok iyi bakacagimdan hic supheniz olmasin...gozum gibi bakip egitecegim onu.... fakat ben bu kadar istekli iken bi kaç sorum olup karşılıklı olarak anlaşmamız gerkiyor. 1.yaşı tam olarak kaç ? 2.karnesi varmı? 3.congo afrika gri papağanı mı? 4.kırmızı kuyrukmu? 5.yanında başka neler var kafes v.s 6.fiyatta uygun yapabirmisiniz ? inanın bütçem çok iyi olsa jako nuza gönlünüzden geçen değeri veirim. msn adresim : [email protected] iş tell = 0212 262 2680 gsm tel = 0090 532 270 1995
bende bır tımneh ve bır congo jako var.. 1-tımnehın yası tam olarak 213 gunluk... congo jakoda 214 :)) 2-karnelerı var bırıncı sınıfı bıtırdıler bu sene ıkıye gıdıyorlar :)) 3-congo afrıka grı papaganı degıl papua yenıgıne papaganı :)) 4- kırmızı kuyruk bordo kuyruk sarı kuyruk sıyah kuyruk ne ıstersen boyarız :))) 5- yanında cekılısle bır fıat marka araba yıne cekılısle zeka testı ve bınımum evraklar ve son olarak bakırkoy de psıkıyatır da tedavı den yararlanabılırsınız :)) 6- fıyat ı uygun yaparım da bu kusların bakımıda pahalı olur yanı yemını yada ılacını da alırken fıyatta uygunluk ararsan zor bakarsın ama sen kararını ver ben sana fıyatı yapcam..........jakoya cok ıyı bakacagımızdan suphemız yok. gozun gıbı bakar ve egıtırsın bellı yanııı....ama karsılıklı anlasmamız mumkun degıl ben sartları belırler sende ısıne gelırse alırsın.. hadı bakalım varmı baska soru...........
telefon numaranı yaz....derdin ne anlıyalım kardeş...
sen yedi ceddinle aklınca dalga geçmeye çalış insanı sinirlendirme burada....top
olm sen kus aramıomusun vercem ben sana bı kus karnelı hemde :))))
annene ver sen karneli sertifikalı kuş...muhabbeti uzatma...
annene karneyı nerden aldıysan soyle bende alıp soz vercem lan anneme de .. topıtop babanmı pazarlıyor anlamadım..