Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
yardım
2 çift muhabbet.k var,çiftin birisini bugün evde sabah gördüm çiftleşti,gün içinde erkek tekrar çiftleşmekistediama dişi istemiyor erkeği gagalıyor ,günde 1 kez çiftleşme yumurta için yeter mi? teşekkürler
bir kez çiftleşmeleri yeterli ama çiftleşmenin doğru bir şekilde olması lazım ve doğru olan şekli dişi kuşun tünekte eğilmesi erkeğinde üstüne çıkması ve en önemlisi erkek kuşun kuyruğu dişi kuşun kuyrunun altına geçmeli yani erkek kuş üstten çiftleşirse kuyruğunu alt tarafa koymadan o çiftleşme sonuç vermez ve çiftleştirmek istiyorsanız kuşlarınızı kafesten çıkarmayın sebebide dışarıda çiftleşemezler çünkü anlattığım kuyruk olayı düz zeminde gerçekleşmez benim kuşlarımın videosunu izle bu şekildeki çiftleşmeler sonuç vermez alttaki adresi internet sayfasında adres çubuğuna yapıştır youtube tan izle http://www.youtube.com/watch?v=m8MRbY0-sUc
benim kuşumda 4 gündür ayağını basmıyor yere arada havada tutuyor tuneğini kavrayamıyor zorda kalırsa parmagımı tutuyor digerayagının üzerinde durmaktan ayagı hafif şiş yem yiyor iki gündür kafesinin dibinde uyuyor ötüyor yem yiyor pek hareket edmiyor hareket ettiremedigi ayagında şiş ve kızarıklık yok hava ço soguk oldugundan dolayı veternere götüremedim ne olmuş olabilir ne yapabilirim