Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

VAY BAŞIMIZA GELENLER!!!

Geçen pazar başımıza geleni anlatsam hayatta inanmazsınız... Malum pazar tatil günü,hava da güneşli olunca Boncuğun suyunu değiştirirken onu da balkonda güneşlendirelim dedim...Boncuğu balkonda kızıma emanet edip ben işe koyuldum. Tam taşları yıkıyordum ki içeriden çığlıklar gelmeye başladı.Bizim Boncuk balkonun su tahliye deliğine kaçmasın mı?Eşim elini uzatıp yakalamaya çalışsa da başarılı olamamış.Başladı bir telaş, Bizim ev beşinci katta su tahliye deliği ise kesintisiz olarak aşağıya kadar iniyor. Koşa koşa bahçeye indik, bir de ne görelim; tahliye borusu kanalizasyon sistemiyle birleşmiyor mu!Beynimden vurulmuşa döndüm, eğer oraya kadar inmişse O`nu kurtarmamız mümkün değildi tabii ki... Hemen ellerimi yaralamayı göze alarak boruyu takılı olduğu yerden çıkardım, tek ümidim birinci kattaki dirsekte kalıp aşağı düşmemiş olmasıydı.Eşime seslenip yukarıdan su dökmesini istedim ve mucize!!! Boncuk bir bozuk para gibi toprağa düştü. Kabuğunda bir çizik bile yoktu. Bize de boruyu eski yerine takıp eve çıkmak düştü...Yaşadığımız heyecan ve korkuyu tahmin bile edemezsiniz. Artık güneşlendirmeye bir leğen içinde çıkardığımızı söylememe gerek yok herhalde:)))

img

asegul07

15 yıl 6 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sonunu okuyana kadar dehşet anları yaşadım sizinle beraber :DD çok çok büyük bi şans sayesinde kurtarmışsınız,zamanlamanız da yerindeymiş neyse ki..balkonda güneşlendirmek çok tehlikeli,su gideri dışında aradaki boşluklardan aşağı da düşebilir -ki bi tanıdığımın tostosu bu şekilde aramızdan ayrılmıştı- neyse ki siz bu tecrübeyi ucuz atlatıp kurtarmışsınız..geçmiş olsun..

img

thedamned

15 yıl 10 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

asegül, Nefesimi tutarak okudum yazdıklarını! Ödüm koptu tek kelimeyle! Ohh, sonuç senin yine üstün çabalarınla SÜPER!!! O boncuk var ya o boncuk, ne çektirdi bize bee! :)) Ayrıca o Boncuğun, senin gibi bir bakıcısı olduğu için, çoook şanslı olduğunu söylemiş miydim daha önce? :) Sen harikasın! :) sevgiler...:) Kızına da ilet; ÇOoook geçmiş olsun! :)

img

marti

15 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sağol ya biz de öldük öldük dirildik. Bir an tamam dedim herşey bitti. Ama bir badireyi de atlattık böyle...

img

asegul07

15 yıl 6 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ