Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

çiftleşme ile ilgili video

merhabalar, benim bir çift muhabbet kuşum var ikiside 9 ay üstünde.. dişinin gagası kahve rengi oldu.. 12 gün önce ilk defa çiftleştilr ve 3 gün önce tekrar çiftleştiler ama dişi hiç yuvaya girmiyor size sorum : bu iki çiftleşme yumurtlaması için yeterlimi ve yeterliyse ne kadar zamanda yumurtlar ? 3 gün önceki çiftleşme videosu arkdaşlar izleyin ve yorumlarınızı bekliyorum http://www.youtube.com/watch?v=m8MRbY0-sUc

img

jumbobumbo

15 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

yaa arkadaşlar kimsenin bilgisi yokmu cevap bekliyorum lütfen

img

jumbobumbo

15 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

onlar sen görmeden de çiftleşmişlerdir. Normal şartlarda ilk öiftleşmeden sonra 1 hafta 10 güne kadar yumurtlaması lazım. Eğer senin kuşlarda kısırlık yok ise bugün yarın yumurtlarlar.

img

antyalniz

16 yıl 1 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

cevap için teşekkür ederim dostum peki 10gün içinde ymurtlamazsa ne yapmam gerekir ? kuşlarım çok sağlıklı videoyu izlediysen görmüşsündür ... hangisinin kısır olduğunuda anlama imkanımız yok acaba ne yapmalıyım ?

img

jumbobumbo

15 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kuşlar sağlıklı olabilir ama kısırsa zaten yumurtlamaz. Erkeği başka bir dişiyle atıp deneyebilirsin hangisi kısır diye. Yada dişiyi başka bir erkekle atabliirsin. Tercih senin. Ama önce bekle biraz. Bence kuşlarıda salma kafes dışına. Üretim için istiyorsan evcilleştirmek pek iyi değil bence. Tabi bu benim fikrim.

img

antyalniz

16 yıl 1 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben kuşlarla onların bakımı dışında ilgilenmiyorum dediğin gibi evcilleştirmiyorum kafesten 3 günde bir çıkarırım kuşlarıma iyi bakıyorum ama amaçta üretim değilde çok fazla muhabbet kuşu baktım ama çift bakmamıştım sadece yavru görmek istiyorum ve yavrularından kendime bir tane seçip evcillleştiricem başka bi amacım yok kazanç sağlamak falan öle bi niyetim yok :)

img

jumbobumbo

15 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ