Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanarya

Mesaj Ekle

Antalyada Damızlık Muhabbet, Hint, Kanarya, Saka

Arkadaşlar antalyada evimde beslediğim 2 çift muhabbet kuşumu yeme yeni düşecek olan yavrularıyla birlikte yada yavrusuz olarak satıyorum. Satma amacım kanarya beslemek istememdir. Malinua kararya besleyeceğim artık. Daha öncede bu kuşların ilanını vermiştim bir arkadaş ile anlaşmıştık ama sonra vazgeçtik o yüzden ilanı tekrar veriyorum. Muhabbet Kuşların çifti 120 TL dir. Her iki çiftinde 2şer yavrusu kalmıştır. Yeme düşün diğer büyük yavrular satılmıştır. Kuşların yavrularıda alınmak istenirse her yavru 20 TL dir. Yavrular tek olarakta satılabilir. Fiyat pahalı diyen arkadaşlar lütfen pazarlık için yada saçma teklifler için aramayın. Bu sitede çifti 50 lirayada kuş var onlarla ilgilenin lütfen. Herkes kendisine göre fiyatını belirler. Bence benim kuşların ederi budur. Yine 2 çift hint bülbülümü de satıyorum. Kuşların çifti 50 TL dir. Bir çift yumurtalıdır. 2 yumurtası oldu. Diğeri yavrularını yeni büyüttü. Yumurtlamak üzeredir.Bir çift klasik gri renklerde diğerinin erkeği grili dişidi beyazdır. Yine elimde fazladan bulunan 2 sakamı satıyorum. O ilanda zaten bu sitede var ama ben hepsini bir ilanda toplamak istedim. Sakaların ikisini birden vereceğim. 150 TL. Yine bu sitede daha önce verdiğim bir ilan olan harz cinsi dişi kanarya ile mozaik erkek kanaryam ile ilgili ilanda günceldir. Erkek mozaik kanaryam ötümdedir ve fiyatı 125 TLdir. Harz dişiyi ise 60 TLye vereceğim. İkisi birlikte alınırsa 150 TL. Mantıklı açılarda takas düşünürüm. Malinua kanarya yada başka bir ticaret eşyası ile takas olabilir. Amacım malinularıma yer açmak. Çünkü muhabbet ile aynı yerde durduramıyorum. Malinuaların ötümlerini etkiliyor başka kuşların sesi. Kuşların resimleri videoları gönderilir yada camdan canlı görüntüleri msn de izlettirilir. Arkadaşlar malinua kanarya yada başka ticaret eşyaları ile takas düşünebilirim. Yeterki mantıklı teklifler olsun. msn : [email protected]

img

antyalniz

16 yıl 1 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar muhabbet çiftinin biri satılmıştır. Diğer çift ve 2 yavrusu hala duruyor. Sakalardanda biri satıldı 1 saka kaldı. Bu senenin yavrusu fiyatı 50 TL. Diğer ilanlar hala güncel.

img

antyalniz

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar dişi kanaryada satılmıştır. Sakayı ise satmaktan vazgeçtim. Şu anda elimde 1 çift yavrusu yeni yeme düşmüş ve tekrar yumurtlamaya başlamış muhabbet ve bu çiftin 2 yavrusu ile 2 çift hint bülbülü bulunmaktadır.

img

antyalniz

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar muhabbet çiftimin altında dün 4 yumurtası vardı ve dişinin altı hala şiş sanırım yumurtlamya devam ediyor. Bu çiftin fiyatı 120 TL ve 2 çift ikiside yumurtalı hint bülbülü çift fiyarı 50 TL, 1 adet turuncu mozaik erkek kanarya ötümde fiyatı 120 TL olarak ilan günceldir.

img

antyalniz

ÖZEL MESAJ

güncel

img

antyalniz

ÖZEL MESAJ

güncel

img

antyalniz

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar muhabbetlerde satılmıştır. sadece 2 çift hint bülbülü ve bir adet portakal renkli mozaik erkek ötümde olan kanarya kalmıştır.

img

antyalniz

ÖZEL MESAJ