Kuş Forumları > Papağanlar
satılık kongo kırmızı kuyruk jako - 2.sayfa
genç ve sağlıklı bir kuştur ihtiyaçtan dolayı satılıktır kafes dahil 600 tl istemekteyim [email protected] mail ve msn adresim 05553200611 teli ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim
artislik yapıp yapmaman forumun taktiridir...artis bebe....istersen bütün konulara yazarım seni ne alakadar eder admin ise silersin yazılarımı...bu akdar basit ...farklı farklı konular varki yazıyor sanane be kardesim sanane...sazan gibi atlamasa idin zaten araştırıyordum gerekli bilgileri..ve araştırdıgım için buradayım..şimdi o güzel ceneni kapa ve yol al....
SENIN terbıyen bellı oldu buradan senın sevıyene ınıp de artıs bebe sazan gıbı atlama veya yol al gıbı sevıyesız kelımelerı kullanırsam senınle bır farkım olmazkı. o yuzden sadece allahın dan bul emı dıyebılıyorum. zaten bu net cıktı mertlık bozuldu herkes naylon mafyalık yapıyor. daha ne dıyım.....
ya kardesim hala neden cevap yazıyorsun ya....konu senin degil bişi değil..nedne atlıyorsun anlamadım giti...şimdi bana r. tayyip erdoğan ın söledigi lafı söleteceksin ya.... hadi git...yazma ya...seni alakadar e den durum varsa yaz...defol
jako satılmıştır