Ücretsiz Kuş Verenler

BAKABİLECEK BİRİLERİ...
EVDE BULUNMADIĞIMDAN DOLAYI BİR YAŞINDA KENDİ YAVRULARIMDAN MAVİ RENK DİŞİ CİCİKUŞ DİYEN KAÇMAYAN, ASLA ISIRMAYAN MUHABBET KUŞUMU, BİR ADET PORTAKAL RENGİ DİŞİ KANARYA ve BİR ADET TEPELİ YEŞİL, YAVRU ALDIĞIM DİŞİ KANARYALARI, AYRICA AHŞAP CEVİZ KAPLAMA DEKORATİF GECE LAMBASI AKVARYUM İLE BİRLİKTE HEPSİNİ BİRDEN SADECE 200 TL YE VERİYORUM. İSTANBUL GÖZTEPE FİYATA, 60 TL YE ALDIĞIM İKİ BÖLMELİ BÜYÜK SALMA KAFESİ ve KÜÇÜK YUVARLAK SARI TAŞIMA KAFESİ DE DAHİLDİR... 🔒 Üyelere Özel "BU İLAN SADECE İSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİM OLMASI KAYDI İLE VERİLMİŞTİR" AYRICA LÜTFEN TEK OLARAK İSTEYENLER YAZMASIN... İLAN HEPSİ İÇİNDİR

hocam benim bu foruma girme nedeni, olen cekoslovak disi muhabbet kusum. Erkek yalnız kaldığı için bir tane dişi kusu bulmaya çalışıyorum. Sizin kusunuz dişiyse alabilrim. Eğer tek vermem diyorsanız kafeslerinizi de alabilirim. Kanaryaları zaten kolayca verebilirsiniz. ilgilenirseniz ve muhabbet kusunuz disyse 🔒 Üyelere Özel

resim gönderme imkanınız var mı acaba? msn:im 🔒 Üyelere Özel ekleyin görüşelim

slm.ben almak istiyorum arkadaşım ama resimlerini görebilirmiyiz... 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın