Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

kedi istiyorum
ankara`da mümkünse tuvalet eğitimi ve aşıları olan her cins, her yaşta kedi alınır.

merhaba 1 yaşında bir kedim var tüm aşıları var.parazit aşılarının tamamı yapıldı.taşındığımdan dolayı vermek zorundayım.ankarada otoruyoruz ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel nolu numaradan ulaşabilrsiniz

Merhabalar, İlanınız üzerine size bu maili yazıyorum. Ankaradayım, 1,5 yaşlarında tekir kedimiz var, tuvalet eğitimi var, tüm aşıları yapılmış durumda aşı karnesi mevcut,tüyleri şu anda traş edilmiş durumda (kızımın alerjsi çıktığı için traş ettirmek durumunda kaldık), çok şirin insana çok yakın, oturduğunuz anda yanınızda biter, sevgiyi ve sevilmeyi çok seven bir kedi, bebekken sokakta bulduk ve büyüttük, iki kardeşti birini bir yıl kadar önce verdik. Bunu kızım çok seviyor ancak master yapmak için yurt dışına gideceği için gerçekten severek bakacak bir ev arıyoruz. Tuvalet kabı, yuvası, oyuncakları,taşıma kabı mevcut hepsini vereceğiz. Arzu ederseniz cep telefonumdan bana ulaşırsanız hemen teslim edebiliriz. Görüşmek üzere..Tel:🔒 Üyelere Özel Gül TETİK E-MAİL ADRESİM:gtetik@aselsan.🔒 Üyelere Özel

kebire bozkurtla iletişime geçebilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel

Ankara Eryaman`da 8 tane 3 aylık yavru kediye köpekler öldürmesin diye kucak açtım ama oğlum özürlü onları istemiyor. Lütfen birini alsanız çok sevinirim. Çok şirinler tuvalet eğitimi var.

merhaba 2 yaşında dişi gri beyaz Ragdoll kedim var. tuvalet eğitimli terbiyeli aşıları tam yapılmış.. dilerseniz resimlerini size yollayabilirim.. 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel ten bana ulasabiliriniz..iyi aksamlar dilerim :)

merhaba 2 yaşında dişi gri beyaz Ragdoll kedim var. tuvalet eğitimli terbiyeli aşıları tam yapılmış.. dilerseniz resimlerini size yollayabilirim.. 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel ten bana ulasabiliriniz..iyi aksamlar dilerim :)

7 aylık erkek siyam kedisi, kediyle birlikte tüm eşyaları, - 1 taşıma kafesi, 1 yatağı, 1 tırmalama tahtası, 1 yemek kabı, 1 su kabı, 1 kumuyla birlikte tuvalet sepeti. Kedimiz tuvalet eğitimli, bir ay önce aldık, sorunumuz yoktu fakat çocuklarımızın kedimizi kıskanmalarından dolayı vermek zorunda kalıyoruz, o yüzden acıl satıyoruz, bizim tüm bunları alış fiyatımız 1300 TL idi. Biz 750 Tl den satmayı düşünüyoruz, ararsanız fiyatta anlaşabiliriz belki. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

7 aylık erkek siyam kedisi, kediyle birlikte tüm eşyaları, - 1 taşıma kafesi, 1 yatağı, 1 tırmalama tahtası, 1 yemek kabı, 1 su kabı, 1 kumuyla birlikte tuvalet sepeti. Kedimiz tuvalet eğitimli, bir ay önce aldık, sorunumuz yoktu fakat çocuklarımızın kedimizi kıskanmalarından dolayı vermek zorunda kalıyoruz, o yüzden acıl satıyoruz, bizim tüm bunları alış fiyatımız 1300 TL idi. Biz 750 Tl den satmayı düşünüyoruz, ararsanız fiyatta anlaşabiliriz belki. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

slm ben aytuğ bizim 1 yaşında kedimiz var ismi pamuk sevecen akıllı tuvalet terbiyesi olan dişi kedimiz,sizin olsbilir bana ulaşmak için 🔒 Üyelere Özel cvb beklıyorum istanbuldan iyi geceler

Yanıtlamak için giriş yapın