2 aylık besili bakımlı kist aşıları yapılmış iran kedilerimizi satıyoruz fiyatı 450 tl dir. tuvalet eğitimlerini aldılar. ücret ödemeden sahip olunan hayvanlar çok daha rahat sokağa bırakıldıkları için ücret istiyorum.1 dişi 1 erkek. sarı olan erkek koyu renk olan dişidir.
[URL=🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel][/URL]
[URL=🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel][/URL]
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
--------------------------------------------------------------------------------
ilgilenenler içim mail adresim 🔒 Üyelere Özel
merhaba ben bu düşüncenize katılmıyorum yani öyle bişey olsa bile daha düşük bi rfiyatta söyliyebilirdiniz.gerçekten kedi seven insanlar sokağa atmaz zaten.bende arıyorum kedi ama hiç bir şekilde ücret ödemem yani kedi sahibine ödeyeceğim parayı sahiplendiğim kedi için değerlendirmeyi tercih ederim.ama yinde kendi fikriniz saygı duymak zorundayız...
merhaba.bende size katılmıyorum.gerçekten hayvan sevgisine sahip insanlar varki sokaktaki kedileri evlerinde besliyorlar.benim oturduğum apartmanın bahçesinde bir kedimiz var ve sürekli buraya yavruluyor.3 dairede besliyoruz.bende iran kedisi arıyorum ama ücretli düşünmüyorum çünkü bende o parayı kedime harcamak istiyorum :)
Bende size katılmıyorum.Hayvanlar bence mal değildir para ile satılamazlar.Bir ihtiyacınız veya durumunuz yoktur o ayrı cüzibir miktarda olabilir fakat sizin istediğiniz fiyat bir asgari ücret.Bende hiç bir hayvan mal değildir.
Bende size katılmıyorum.Hayvanlar bence mal değildir para ile satılamazlar.Bir ihtiyacınız veya durumunuz yoktur o ayrı cüzibir miktarda olabilir fakat sizin istediğiniz fiyat bir asgari ücret.Bende hiç bir hayvan mal değildir.
murat bey, Parayla sattığınız zaman sokağa bırakılmayacağına dair bir garanti mi almış oluyorsunuz. Madem maddiyat değil de kedinizin rahatı önemli o zaman kedilerinizi onu çok seveceğine inandığınız birine verin. bu kadar insan sevmek için kedi ararken pat diye 500 tlye kedi satıyorum şeklinde ilan vermek çok mantıksız. bu tür ilanları burada görmek istemiyoruz. eğer gerçekten kedilerinizden birini güvenli bir yere vermek istiyorsanız ben alabilirim ama bu ticaretle değil karşılıklı güven alışverişi ile mümkün