Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

SİZCE BUNUN CİNSİYETİ NE?

merHABA ARKADAŞLAR BENİM TAVUKLARIM VAR VE BU HOROZMU TAVUKMU OLDUNU ANLAMIORU AMA BANA KALIRSA BU HOROZ ÇEVREMDEKİLERDE HOROZ DIOLAR KAFAM COK KARISTI YARDIM LÜTFEN TEŞEKÜRLER.... [IMG]http://img401.imageshack.us/i/krcl.jpg/[IMG/]

img

hepimizevciliz

16 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

http://img401.imageshack.us/i/krcl.jpg/ LİNK BU ARKADAŞLAR Bİ YANLIŞLIK OLMUSTUR...

img

hepimizevciliz

16 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

konu güncellll yardımlarınıza ihtiyacım varr...

img

hepimizevciliz

16 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Büyük bir ihtimalle horoz.

img

limon79_1

16 yıl 9 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet bencede horoz tavukların ibiği bu kadar büyümez.

img

sbt

15 yıl 10 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yorum için saolsun arkadaslar konu güncell..

img

hepimizevciliz

16 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

birşey değil arkadaşım.güzel paylaşımdı:)saygılar

img

sbt

ÖZEL MESAJ

daha tavuklarımla horzlar var onlarıdaa sizle paylasmak ıstıorum ama resim koymayı yapamadım anca bole verebılıorum

img

hepimizevciliz

16 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ımageshacka yükle linki ver bizimişimizi görür.saygılar

img

sbt

ÖZEL MESAJ

biraz gec oldu size mesaj yazmam fakat size bu konuyla ilgili birşey söylemek isterim hacizane kardeş horozlarda kuyrugunun hemen üstündeki tüyler yana ve ucu sivri bir şekilde aşagı dogru uzar tavuklarda ise bu tüyler oval olur ortalama bunlar ferikken yani 2 aylık oldukları zaman belli olmaya başlar anatomisi bazen insanı aldata bilir bakımlı ve iri cinslerde bu cok olur ayrıca yumurtacıların bazı gurubunda ibik horoz ibiği gibi uzar sonrada saga veya sol tarafa yatar. siz elinize alın ve kuyrugun hemen üstü sırt tarafındaki tüylere baktıgınız zaman cok rahat bir şekilde anlarsınız. not:resimdeki hayvan ortalama 5,5 veya 6 aylık bir horoz.

img

erova_pet_shop

15 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ