Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Ücretsiz yavru arıyorum

Ankara da yasıyorum bahcemız ve yaylamız var .Rot baxer yada pointer tarzı yavru kopek arıyorum.Alınan yavrunun kesınlıkle ıyı bır yasam alanı olacaktır.30 yasındayım meteorolojıde calısıyorum yuruyus yapmayı arazıde dolasmayı cok severım.Daha once ıkı defa av kopegı ve kangal besledım. elınde yavru olan bakamayakcak durumda olanlara seve seve yardımcı olurum yardımcı olabılecek durumdakı arkadasların mesajlarını beklıyorum. Iletısım: 0505 3640822 yada [email protected]

img

turom

15 yıl 6 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Güncel hala arıyorum

img

turom

ÖZEL MESAJ

anne boxer baba husky olan köpeklerimden 8 ad yavu oldu. 6 sı kendilerine çok iyi ailer buldu hatta yavrulardan biri bu sieden çok iyi bir yuvaya sahip oldu, şimdi kalan bir ad 2 aylık boxer yavrusuna sahip arıyorum. irtibat : ibrahim Atalay 312 2842926, 0533 472 52 30

img

wjy1417

15 yıl 6 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İbrahim bey irtibata geçiyorum sizle Aradım sanırım müsait değildinşz

img

turom

ÖZEL MESAJ

Hala guncel hala yavru arıyorum

img

turom

ÖZEL MESAJ

merhabalar arayısım hala suruyor Lakın sunu belırtmek ıstıyorum. Ucretsız oldugunu soleyıp 500-600 tl ucret ısteyenlere seslenıyorum ben kamu gorevlısıyım aldıgım maaas bellı 2 lıranın 5 ını sıze veremem 500-600 tle verdıkten sonra gıder yenı dogmus kopek alırım lutfen bıraz ınsaflı olun su kadar masrafımız oldu karsılayın demek hıcde adıl olmuyor

img

turom

ÖZEL MESAJ