Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

Konusan muhabbet kuşuma eş alsam konusurmu...

baslıktaki gibi konusan muhabbet kuşuma eş alsam yine konusurmu Benimle ilgisi azalırmı

img

dreysnop

15 yıl 10 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yokmu Yardım etcek Biri

img

dreysnop

ÖZEL MESAJ

yani genelde öyle olur.arkadşım siz tek kalınca başkasıyla konuşma ihtiyacı duyarsınız.fakat yanınızda bir arkadaşınız olsa başkasıyla konuşmazsınız.değil mi?

img

sbt

15 yıl 10 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Oda dogru saolun

img

dreysnop

ÖZEL MESAJ

birşey değil arkadaşım ama yerinizde olsam dediğim gibi;eş almaz onunla iyi ilgilenirdim.

img

sbt

15 yıl 10 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

es almamanı tavsiye ederim...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ya herkes öle diyo kuşum çok güzel konusuyo videoya fln çekicem ama böle millet yawrularını alıyo fln küçücük küçücük içim gidiyo :D onlara özeniyom:D

img

dreysnop

ÖZEL MESAJ

o zaman iki adet ev üretimi yavru alıp birlikte büyüteceksin ve yavrularını alacaksın...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim bir tane evcil konuşan kuşum var, yanına eş olsun diye yavru bir dişi aldım, ancak dişi olanla hiç anlaşamadılar...bizim kuş korktu ondan,konuşması da azaldı. Sonra yavruyu ayrı kafeste büyüttüm, o da ele alışık oldu bebeklikten. Onun yanına erkek eş alayım dedim,biraz yetişkin erkek aldım, bu sefer de erkeğini beğenmedi...zor eş begeniyorlar, bide benim dişi kuş biraz yaramaz, çok cadı, zaten adınıda cadı koydum o yüzden:) şimdi erkek kuş aldığımda korkaktı, alışır dediler ama alışmadı, tam tersi benim evcil kuşum ona uydu, onla uçuyor devamlı yüksek yerlere :( aslında evcil bir erkek istiyorum ama bulamadım..

img

dobi79

17 yıl 1 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yardımlarınız için saolun

img

dreysnop

ÖZEL MESAJ