Kanatlı Kümes Hayvanları

Harika Ferikler

28 Eylül 2009 Pazartesi Bu gün fotoğrafladım  ayrıntılar http://thares.blogcu.com/

28 Eylül 2009 Pazartesi
Bu gün fotoğrafladım ayrıntılar 🔒 Üyelere Özel

Maşallah çok güzeller

Aynı görüşleri paylaşan uçmuş ve saf bir arkadaşımız daha çıktı

27 Aralık Pazar 1. Gurup Civcivlerim Tavuk ve Horoz Oldular Horozlar Ötmeye Tavuklar Yumurtaya Başladılar

ne kadar güzeller:)

Neyi beğenip beğenmiyeceğimizi başkalarımı karar vermeye başladı bu form sitesinde çok garip

evet bende bu konudan şikayetiyim işte.beğeniyorsun suç eğenmiyorsun suç insanın site kullanım hakkını rahat bırakmıyorlar ya.çgerçekten birileri çizmeyi çoktan aştı.madem öyle bende bazılarının inadına üstüne basa basa tavuklarınız çok güzel oh yumurtluyorlarda.değmeyin keyfine Celil abinin.::)diyorum...saygılarımı sunuyorum.

02 Ocak 2010 İtibariyle Tavuklarım ve Horozlarım
Ayrıntılar 🔒 Üyelere Özel da Ziyaretlerinizi Bekliyorum

Malesef insanlarla bir arada yaşayınca bu tür istenmeyen parazitler olacak arkadaşlar. Arkadaşımız belki hep köy tavuğu beslemek istemiş bir türlü gururuna yedirememiştir. Kervan dura dura yürürmüş. Yeni fotoğraflarınız muhteşem paylaşım için teşekkürler

thares bey adresim 🔒 Üyelere Özel msn eklerseniz sevinirim

İbrahim Bey ben MSN de pek durmam benim buraya köy tavuklarımın fotoğraflarını koymamdaki maksat paylaşım. Arkadaşımızın biri bizi saflıkla itham etmiş alt tarafı köy tavuğu nesi güzel olacak bunların gibi bir şeyler yazmış. İlk önce arkadaşımıza kızmıştım ancak düşününce arkadaşa hak verdim İstanbul da benim gibi köy tavuğunu nerede besleyecek bu Sabri34 arkadaş. Sabri34 kardeşim senin yorumunu okuyunca senin kulaklarını benim nasıl çınlattığımı bilsen bir daha bu diyarlara uğramazdın inan. Çok gülmüşsün devam et gülmeye. Paylaşım için fotoğrafları yayınlıyorum satmıyorum dağıtmıyorum rahatsız ediyorsam özür diliyorum ama hakaret edilmek de istemiyorum.

Yanıtlamak için giriş yapın