Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Resim Ekleme Sorunsalı ve Yöntemi 2

İlk başlığın altına farklı şeyler yazılmış ve anladığım kadarıyla bölüm mesajlara kapatılmış. ( en azından benimkinde kapalı) Şu Resim işi çok uğraştırdı beni ve sonunda çözdüm. sizler de uğraşmayın diye paylaşayım dedim. Öncelikle MOMO çok güzel açıklamaış. onunkini aynen aktarıyorum. olay karışık arkadaşlar amabu işi çözdüm!! 1. www.photobucket.com sitesine üye oluyorsunuz. burda size resimlerinizi internette saklamak için bir alan veriyorlar. bu resimleri de artık napacaklar bilmiyorum . buraya resim ekleyebilmek için bir url adresinin olması lazım. yani kendi bilgisayarınızdan resim eklemek mümkün değil. o resim önce internete ordan buraya gelecek... 2. istediğiniz resmi photobucket`ta albümümünüze ekliyorsunuz. aşağıda zaten bu resmin url adresi budur diyecek. 3 sonra buraya cevap yaz dediğinizde HTML editörü yükle diyeceksiniz ve resim ekle olana kısma basacaksınız. (hani şu dağlı güneş gibi simgesi olan) ordan da url bildir dediği yere photobucket`ta kopyaladığınız url adresini yazacaksınız. ok diyeceksiz. hadi şimdi çıkmasın bakalım da görelim. MOMO Bu siteyi de Black_Rose eklemiş. yine aynen aktarıyorum. sadece photobucket olması gerekmez ben http://www.imageshack.us/ kullanıorum aynı olay burda da war dilediiniz resmi ekleyin ve net de yayınn ;) BLACK_ROSE Şimdi; En kolay yöntem bana MOMO nunki geldi ama o sitede sıkça sayfa açılmama sorunuyla karşılaşılabiliyor. o zaman Black_Rose`un bahsettiği siteye girebilirsiniz yanlız bu sitede URL kodu resmin altında yok. URL numarası için, ekleyeceğiniz resme sağ tıkladığınızda `hot it` veya `share it` buraya tıklıyorsunuz. Size kodların olduğu listeyi gösteriyor. Oradan `drekt` kutucuğunu bulun. oradaki kodu kopyalayıp mesajınızda URL numarası istenen yere yapıştırın ve ok yapın. umarım anlaşılır şekilde anlatabilmişimdir ve umarım artık benim kadar uğraşmazsınız. KOLAY GELSİN. :)

img

marti

15 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

MOMO ve BLACK_ROSE Size sormadan yazılarınızı kopyaladım ve MOMO, sana sormadan başlığına ek yaptım. Kızmayacağınızı umuyorum. Kesinlikle hiç bir art niyetim yok. Sadece o başlık altında çok farklı konulara girildiğinden anlaşılırlığı kaybolmuş. Birde Mesaj kutusu kalkmış. Görünmüyor. O nedenle Yeni başlık açtım. ukalalık edip yeniden yazmayayım diye sizlerin yazdıklarınızı, (sonuçta bu iş için zaman ayırıp uğraşmışsınız, bu nedenle) sizinkileri kopyaladım. Yanlış anlamayacağınızı ve kızmayacağınızı umuyorum. ve yazdıklarınız için teşekkür ediyorum. görüşmek üzere. :)

img

marti

15 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ