Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Ankarada köpek arıyorum

merhabalar.. ben Şamil.. Ankarada müstakil bahçelı bır evde ıkamet edıyorum maddı olanaklarım fena degıl buna ragmen petshop lardan almak ıstemıyorum cunku bu işin ticaretini yapanlardan hoslanmıyorum.. bana can yoldası olucak iri cusselı bi köpek arıyorum.. pit, rott, yada alman kurdu olabılır.. ulaşım sıkıntım yok nerde olursanız olun cıkıp gelebılırım.. şimdiden tesekkur ederım.. 0535 828 59 39 [email protected]

img

_adige_

15 yıl 7 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İlanımı görüp bana donus yapan Bay ve Bayan ATALAY çiftine herhangi bir ücret talep etmeden bu sevimli yavrucağı bana teslim ettikleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.. Allah bana can verdiği sürece bu sevimli rott yavrusuna (Baksi me) gözüm gibi bakacağıma söz veriyorum.. Bu yazı her ne kadar onlara karşı olan minnettarlığımı karşılamasa da bi nebzede olsa içimi ferahlatmaya çalıştım.. bu vesile ile hem yeni bir can yoldaşı hem de yeni bir aile dostu kazandım.. Şimdiki sözüm ise bazı şerefsizlere.. Köpeği sahiplendirecek olan kişiye bin bir türlü yalan söyleyip beleşe köpeği alan ve arkasını döner dönmez köpeği şerefsizce satmaya çalışan, gözünü para hırsı bürümüş şerefsizler.. Alayınız midemi bulandırıyosunuz..

img

_adige_

15 yıl 7 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ