Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Golden. HeLp Me .)
Golden türü arkadaşı olupta bakamayanlar yerine bakabilirim yavru veren varsa aşırı sevinirim :)))
selam ilanınızı okudum ben geliboluda oturuyorum 6 aylık erkek bir goldenim var orjinal secereli safkan istanbuldan 600 liraya getirttirdim bütün aşıları yapıldı parazit tedavisi yapıldı şu anda 6 aylık falan fakat apartmanda bakıyordum balkonda komşularla ve ev sahibimle sorun olmaya başladı bahçeli uygun bir ev çok aradım ama yok bulamadm ben geliboluda astsubayım çok üzgünüm ama oğluma bakıcak birisini arıyorum gerçekten çok akıllı aşı karnesi her şeyi tam bir sürü tasması falan gerçekten bu ilanı yazarken bile ne kadar üzgün olduğumu anlatamam siz ezinedesiniz sanırım hem yakınız eğer gerçekten bakmayı düşünüyorssanız daha çok büyümeden vermek istiyorum yoksa çok zor olucak ayrılmamız insan iyice bağlanıyor bu konuda yardımcı olursan sevinirim barınaklara falan vermek istemiyorum çünkü çok hassaslar çok duygusallar bir sürü masraf yaptım ama olsun hiç önemi yok gerçekten değer telefon numaram 0 535 349 82 78 görüşmek dileğiyle... Onur