Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Yok Artık !!!

Bugün gittiğim bir petshopta yine üst üste binmiş zavallı kapluşları gördüm bir tanesinin üzerinde beyaz lekeler oluşmuş belli ki mantar olmuş kapluşun kabuğunda..Görevli adama sordum `bakar mısınız kaplumbağanın üzerinde beyaz lekeler var neden olmuş olabilir?` dedim, adam ne dese beğenirsiniz `onlar doğum lekesi önemli bişey deeel !` dedi..Güler misin , ağlar mısın ?? !!!!!

img

dry

15 yıl 7 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Aynen ya geçen gördüm yazık hayvanları Onlar önemsemiyor onların tek derdi satmak ne yazikki

img

kafkef

15 yıl 7 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

durum gittikçe içler acısı bir hal alıyor.. :((

img

dry

ÖZEL MESAJ

Yazık ki biz aldıkça bu iş devam edecek. Devlet diğer işlerden elini eteğini çekip denetleyic iolm görevini adam gibi yapsa belki bu işler düzene girer.

img

yasdal

19 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bende başlangıçta böyle düşünüyordum yani biz aldıkça bu böyle devam edecek ?? aslında bizlerin alıp gerçekten bütün ihtiyaçlarını karşılayıp fedakarlık yaparak baktığımızda o hayvanları kurtarıyoruz Ben kendi adıma ve kaplumbağalarım ( nohut ve mercimek) adına şanslı olduğumuzu düşünüyorum çünkü onları almasaydım yine o iğrenç petshopta ve iğrenç akvaryumun içinde yaşamaya çalışacaklardı ve yüzde doksan ihtimal biri heves edip alacak plastik fanusun içinde her dakika eline alıp onlara eziyet edecekti..Onları seviyorum..

img

dry

ÖZEL MESAJ

Dry, Eger kaplumbagalarimiz almasaydik, evet, "o iğrenç petshopta ve iğrenç akvaryumun içinde yaşamaya çalışacaklardı ve yüzde doksan ihtimal biri heves edip alacak plastik fanusun içinde her dakika eline alıp onlara eziyet edecekti". Ancak satilmadiklari, elde kaldiklari icin yerine yenileri gelmeyecek, bu ticaret devam etmeyecekti. Sonraki kusaklar daha rahat yasasin diye maalesef bu tarz istenmeyen goruntuler, tecrubeler yasanacaktir.

img

seamansoul

20 yıl 8 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Evet kesinlikle katılıyorum ve aksini asla söyleyemem..

img

dry

ÖZEL MESAJ