Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

bısey dıcektım bayanlara

selam arkadaslar ben seda.bu sıteyı cok sevıyorum.ve burdakı bayan arkadaslarla msn de konusmak ısterım.onceden bazı kısıler maıl adreslarını vermıstı ama cok azdı.hem bılgı alısverısı yaparız hemde acıl durumlarda dırekt konusuruz.maıl adreslerınızı beklıyorum. hamsterınıza ve kendınıze ıı bakın

img

zeytin84

20 yıl 3 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bısey sorabılırmıyım?senın kopegın varmıydı acaba zeytın adında?merak ettım yoksa sadece hamsterınmı var?maıl adresımı vermek ısterım sende bana verırsen sevınırım bana cvp yazarsan memnun olurum kendıne ıı bak...

img

miraylili

20 yıl 3 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam arkadasım...keske zeytın adında bı köpegım olsa ....ama yok:)tabı maıl adresımı vereyım [email protected] evet sadece hamsterım var..golden :)yaklasık 7 aylık..disi ama bı turlu cıftlestıremedım.artık vazgectım yoksa nasıl bakarım onca yavruya... senınkı nın türü ne???hıc sana problem yarattı mı???bana acmadıgı bela kalmadı...:)allahtan aılemle oturmuyom..yaza annemın yanına gıttıgımde bakalım neler olcak:))) maıl adresını yada maılını beklıyorum mutlaka.. kendıne ıı bak.. memnun oldum....

img

zeytin84

20 yıl 3 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merahaba cvp yazdın ıcııcn saol :)) baska bı sıtede zeytın adında golden cınsı kopegı olan bırı vardıda omusun dıe sordum :)) valla benımkılerın cınsını bılmıorum bız 1 ay once sevgılımle aldık 2 taneler bı tanesı cok fala sımarık ısıırıo hep bıtanesı mülayım bısıı bı hafta bende bı hafta sevgılımde kalıolar onun harıcınde hıcbı sıkayetım yok yanı ben senı msneme eklım buraya yazmım neolur ne olmaz ok olurmu yada maıl atımnedersın?

img

miraylili

20 yıl 3 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb Seda!Elbette senle msn de konuşmak isterim!Hem benim hamster lar hakkında çok bilgiliyim.Çünkü, ben 3 yıl bir gold hamster baktım.3 yıl da normal hamster baktım şimdi ise 3 aylık olan hamster bakıyorum inşallah oda uzun ömürlü olur:)

img

ilaydayumoş

17 yıl 7 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu arada msnem [email protected]

img

ilaydayumoş

17 yıl 7 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ