Kanarya

MOZAİK LER ÇIKTI
2005 yavrular ve anne babalar mozaik in her çeşidi mevcut.. orijinal kuşlar.. kendi üretimimizdir.. ankara... 🔒 Üyelere Özel

mozaiklerin resimlerini çektim isteyen cinsini bilemeyen rengini söylesin resimlerini göndereyim.. saygılar...

dostum,🔒 Üyelere Özel bu adrese kirmizi faktor kanaryan varsa gonderirmisin,ama boyali degil,genlerinde kirmizi faktor olacak,bu jesti yaparsan sevinirim ,bide di6ilerin fiqtini ogrenebilirmiyim 6imdiden te6ekkurler

yuliq arkadaşım resimleri gönderdim ama ulaşmadı mesajı geldi mail adresinde bi problem olabilir mi?

Siyah kırmızı mozaik dişi lazım mümkünse bu yılın yavrularından resim ve fiyat 🔒 Üyelere Özel

dostum bakır renkli erkek iyi ötümlü mozaik varsa elinde yavru olarak bana resim ve fiyatını gönderirmisin? 🔒 Üyelere Özel

dostum senin bakır rengi dediğin siyah mozaik.. elimde 8-10 adet yavru var.. anne babalarda var ama şu an tüyde olduklarından erkekler ötmüyo.. yavrular derste.. vede bunların renk alması gerekir ki, senin istediğin gibi bakır renge yaklaşsın..

Yanıtlamak için giriş yapın