Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

kafası neden içeride?

yavru kağlumbağam hep uyumak istiyo gözleri şiş değil vücudunun hiçbir yerinde bir anormallik yok ama elleri ayakları dışarıda sadece kafası içeride uyuyor devamlı..neden olabilir?

img

dry

15 yıl 7 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

iştahsızlığı, alt kabuğunda pembelik ve hırıltılı nefes alması var mı ?

img

huleyn

17 yıl 2 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

pembelik ve hırıltı yok ama kafası sürekli içeride uyumak istiyor.Neden olabilir?Akvaryumun üzerini havluyla kapatıyorum bazen ve içerisi çok sıcak oluyo(30derece) o zaman biraz hareketleniyo ve bir iki lokma birşeyler yemek istiyo.

img

dry

ÖZEL MESAJ

alt kabuğunda pembelik yok ve hırıltılı nefes de almıyor ama iştahsızlık var.. Sürekli uyumak istiyor ve kafası içeride çok üzülüyorum elimden birşey gelmiyor

img

dry

ÖZEL MESAJ

ısıtıcı kullanıyor musunuz ?

img

mcojalvo

21 yıl 5 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yavrular yaklaşık bir haftadır bendeler..Isıtıcı kullanmıyordum ama 26 derecenin altına hiçbir zaman düşürmedim seviyeyi.Bugün ısıtıcı aldım o da takar takmaz patladı malesef yarın değiştireceğim..

img

dry

ÖZEL MESAJ

ısıtınız hangi markaydı. Kullanımda uyulması gerken bazı kurallar var. Kutu üzerindeki talimatlara uymak gerek. Eğer kaliteli ise suya tamamen sokmanızı tavsiye ederim.

img

yasdal

19 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Isıtıcının markası majestik idi ilk önce 27.5 tl dedi 20ye verdi daha sonra patladığı için geri götürdüm bu sefer 10 milyonluk bir ısıtıcı aldım bunda sorun yaşamazsınız dedi.Şimdilik bir sorun yok fakat karides yeminden başka yem yemiyorlar ve biraz muz veriyorum ondan da azıcık yiyorlar.

img

dry

ÖZEL MESAJ