Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Pengasus....
Ben bugün bir pengasus aldım ve petshoptan eve getirene kadar balığım böyle resmen ölü gibi duruyodu.Ama aslında ölmedi.Çünkü arasıra hareketde ediyodu acaba ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin...
Selam ;batak
Pengosus çok ürkek bir balık türü ürktüğünden kaçacak yerde olmadığından bayılma numarası yapmıştır.Pengosusu büyük akvaryumda beslemelisin ürkek olduğundan sürekli hareket halindedir.Küçük akvaryumlarda etrafa çarpıp kendine zarar verebilir ve ölür.
Çok saol deepfishing yardımların için ama dikkat ediyorum günlerdir sorulan sorulara senden başka cevap veren yok niye böle olduki önceden herkes katılırdı bu foruma anlamıyorum ya....
Selam batak;
Dostum sen sorularına doğru dürüst cevaplar aldığın sürece sorun yok ...Başkalarının zırvalamasındansa araştırılıp,soruşturulup verilmiş yanıtlar bence çok değerli..ne dersin
:)))
Çok haklısın ama farklı fikirler olursa daha iyi olur yinede çok sağol...Ayrıca pengasusum iyileşti hemen akvaryumuma alıştı yaşayıp gidiyo.
Selam batak;
Pengasusunun iyileşmesine sevindim. Bende iki tane vardı.Biri birden kayboldu.Akvaryuma çarpmış ve yaralanmış olmalı..35-40cm.lik emektar bir vatoz var oda yemiş olmalı.
:))Başka açıklamasını bulamadım.Çünkü Akvaryumun üstü kapalı..Diğeri gayet sağlıklı.Ortama iyice alışınca etrafa çarpmadan manevra yapıyorlar
:))