Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
küçük bir köpeği sahiplenmek istiyoruz
apartmanda yaşayan üç kişilik bir aileyiz.13 yaşında kızımız var. köpek sahiplenmek istiyoruz. mümkünse sıfır numara terrier veya küçük cins köpeklerden..
merhaba ebru hnm, eşimin doğumu ve evimizin küçüklüğü sebebi ile norfolk terrier cinsi, boyu sadece 1 numara olan karamel renkli küçük köpeğimize acil yuva arıyoruz.eğitimli ve aşı karneli, 2 yaşındadır EMİRİmiz. çoook sıcakkanlı ve insan canlısıdır,çocuklarlada arası çok iyidir.Bu yüzden ilgilenirseniz e-mailim. [email protected] dur . bir e-mail verirseniz resimde yollayabilirim size.en azından fikir edinebilirsiniz..saygılar
Merhaba fiko64 Kopeginizi ben sahiplenmek istiyorum. Istanbul zeytinburnunda ikamet ediyorum. )554 988 31 50...uygunsa lutfen bana ulasin. siz numaranizi yazmis olsaydiniz arayacaktim. Lutfen cvp bekliyorum.
eğer düşünürseniz 6 aylık husky var( [email protected] )
mrb fiko64. size az önce mail yolladım. köpeğinizin fotoğraflarını bana yollarsanız memnun olurum
bu ilanım günceldir. cevaplarınızı bekliyorum
Ebru hanım merhaba, Benim eşim hamile olduğu için çok üzülerek köpeğimizden ayrılmamız gerekiyor.İyi bakacağına inandığımız birine acil olarak vermemiz gerekiyor.İlgilenirseniz Cavalier King cinsinde 7,5 aylık bir köpek.Oldukça uysal ve oyun seven bir hayvan ve şu an büyüdüğünden daha büyük olmuyor. Yanıtınızı bekliyorum. Teşekkürler.
merhaba ebru istanbul istinyede kayıp olarak bulunan bir coocker a ev arıyorum. Yaklaşık bir aydır sahibini bulmak için uğraşıyoruz ve anladığım kadarıyla sokağa terk edilmiş. Kahverengiye yakın rengi var ve veteriner genç olduğunu söyledi.Akıllı ve laf dinliyor. Benim de aynı cins bir köpeğim var, sahiplenirsen pişman olmazsın. Umarım ilgilenirsin çünkü soğuklar daha fazla gelmeden sıcak bir yuvası olması onu sevindirir.
engin1980 ben sizin köpeğinize talibim köpeğin herşeyini hazırlıyorrum.yazarsanız iyi olur