Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Kırmızı yanaklı Su kaplumbağası
Arkadaşlar 2tane erkek kaplumbağam var artık bakamıyorum gerçekten iyi bakabilecek birine vermek istiyorum kabuk boyları 12-13cm arası oldukça sağlıklılar istanbul içinden olmalı kargo ile kesinlikle olmaz.
Selam ücretli mi ? ücretsiz mi ? [email protected] eklersen görüşebiliriz.Saygılarımla.
Achillius ücretsiz versende kaplumbağalarını vericeğin kişiyi iyi seçmeni tavsiye ederim.
Gangsta4eveR bu lafı banamı diyorsun.Benim kaplumba bakma yeteneğim var akvaryumda bakıcam merak etme akvaryumda ısıtıcı,iç filtre,teraryum vs vs herşeyi hazır akvaryumum 90*45*40 ileride büyük akvaryum yaptircam.
Senle bir alakası yok sadece yeni aileye verirken çok dikkat etmesi lazım malesef ülkemizdeki birçok bilinçsiz insan bu hayvanları ilk başta bir merak olarak alıyor daha sonra bir köşeye atıyorlar bu yüzden söylüyorum.Senle hiç bir alakası yok genel olarak konuşuyorum.İstanbulda oturuyorsun eğer zamanın olursa eminönündeki petshopların oraya bir gidersen beni daha iyi anlıyacaksın.Ben nerdeyse herhafta sonu ordayım.
Gangsta4eveR Özür dilerim arkadaşım eminönündeki petshopçuları biliyorum kaplumbağalara acıyorum :( :( hayvanları ufacık kaplarda ve soğuk suda tutuyorlar vede ölüm fanuslarında tutuyorlar dediğin gibi bilinçsiz insanlar merak edip alıyorlar sonra atıyorlar bi kenara ne yazık ki.Ben bunlara hep karşıyımdır sadece kaplumbağalar için diğil diğer bütün hayvanlar için geçerli alıyolar sonra sokağa bırakıyorlar. :(
Achillius Cevap yazarsanız sevinirim.
Malesef Öyle :(