Güzel kardeşim sonrası nedir. Var demişsin ama ne resim koymuşsun ne birtelefon var ne de görüşülebilecek bir adres ya da isim... Bende de dinazor ve yumurtası var. Oldumu arkadaşlar...
sizi aradım ama telde sorun var sanırım,msn ekledim. tepeli lazım görüşelim 🔒 Üyelere Özel
Siz hep böylesiniz işte... Sen hayatında hiç tepeli muhabbet besledin mi alper kardeşim... Ya da kaç çift ingilizin oldu... Boşa sallamak kolay... Ama yenisiniz daha ben acemiliğinize veriyorum ve heyecanınıza...
Bence de ilanlar açık olmalı ne resim var ne de bir irtibat numarası veya msn adresi hiçbirşey yok, böyle ilan olmaz....
Biz söyleyince kabahat oluyor... Arkadaşım dünyanın her yerinde bu böyledir... satıcı malını piyasaya çıkarır ve fiyatını verir... almak isteyen de ona göre kendi durumunu belirler.ç... bu elinizdeki malın fiyatını artırmak ya da uçuk fiyatlar yaratmak için bir kurnazlıktan başka bişey değildir... yok beni msn ye ekle yok telefon numaranı ver... bilmem ne bilmem ne... satıyorsan koyarsın resmini, söylersin fiyatını ve beklersin... Anlaştık değil mi Alper kardeşim...