Diğer Evcil Forumları > Tavşan
Tavşanıma Eş Arıyorum
Selam arkadaşlar yaklaşık 7 aylık hollanda lop cinsi dişi tavşanım şu anda kızgınlık döneminde İstanbulda oturuyorum ilgilenen arkadaşlar mail adresimden([email protected]) bana ulaşabilirler http://img228.imageshack.us/img228/8186/sdc10583.jpg(5 aylıkken çekilmiştir) Teşekkürler
illa lop cinsi mi olsun istiyorsun acaba?
evt öncelikle aynı cinsten olmasını istiyorum ama senin sorunun çifltleştirmekten ziyade tavşanını vermek diğer yazdığın konuları okuduğum kadarıyla üzgünüm ama 2. bi tavşana bakıcak yerim olmadığı için sadece çiftleştirmek istiyorum
1 yaşını geçmiş erkek hollanda lop tavşanım var istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum. buraya resim eklemeyi birtürlü beceremediğimden resimlerini mail atabilirim. mail adresim [email protected]
merhaba selin hanım size pazartesi günü konu ile ilgili mail attım gördünüzmü acaba?
Merhaba erkek hollanda lop tavşanım var 6 aylık ve kızgınlık döneminde dişi hollanda lop tavşanı olanlar 05462320480 fotoğraf atılacaktır
merhaba 8 aylık erkek hollanda lop tavşanım var çiftleştirmek istiyorum 05384163437 bu numaradan iletişime geçebilirsiniz
2 adet dişi Hollanda lop tavşanı var 8-9 aylıklar kızgınlık dönemine girdiler çiftleştirmek için erkek Hollanda lop arıyorum
Tavşanıma Eş Arıyorum Selam arkadaşlar yaklaşık 9 aylık Hollanda lop cinsi dişi tavşanım şu anda kızgınlık döneminde İstanbul Beykoz'da oturuyorum. Çiftleştirmek için Lop cinsi erkek Tavşan arıyorum. İlgilenen arkadaşlar mail ile ulaşabilir. [email protected] İyi Günler Dilerim.
Merhaba Hollanda kırması erkek tavşanım var 9 aylık çiftleştirmek istiyorum Kocaeli gebzedeyim iletişim için 05527143438 mesaj atabilirsiniz